Kim Kardashian toont tepel op Instagram en wordt beschuldigd van racisme

Stel je voor dat je op sociale media vrouwelijke tepels tegenkomt? Dat mag toch helemaal niet? Dan ben je toch voor het leven getekend? Kim Kardashian doet het lekker toch.

kim kardashian tepel

Ah tepels. Vreselijk. Niet voor niets worden ze gecensureerd voor het leven terwijl afgehakte ledematen gewoon op Facebook en Instagram getoond mogen worden. Regels zijn er niet voor niets Kim Kardashian dus hoe durf je op Instagram een tepel te laten zien? 

@backlink(209107)

Eigenlijk deed Kardashian iets wat nog veel erger is dan het tonen van een tepel: ze was keihard racistisch op Instagram (volgens een flink aantal van haar volgers). Ze toonde haar ''conrows'' en gaf daarbij aan dat ze ''Bo Derek haar'' heeft, refererend naar een blanke actrice die een kapsel droeg dat zijn oorsprong in Afrika heeft. De zwarte gemeenschap in de Verenigde Staten was daar niet blij mee want ze zou een typische zwarte haardracht toekennen aan een witte vrouw. Afijn, hommeles op sociale media dus maar het goede nieuws is dat het niet om de half geblurde tepel gaat. Die mag blijven. 

 

BO WEST

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op