Deze lingeriecommercial is te heet voor Facebook

Yasmine Staub (27) en Lauren Carter (37) uit Australië besloten alles op alles te zetten om hun droom waar te maken: een...

Yasmine Staub (27) en Lauren Carter (37) uit Australië besloten alles op alles te zetten om hun droom waar te maken: een eigen lingeriemerk. Facebook zit echter dwars, want de lingerie onthult volgens het brave sociale medium te veel. Eens even kijken of wij het daarmee eens zijn.

'Er is te veel huid' te zien', aldus Facebook. Niet zo gek natuurlijk bij een lingeriemerk. Maar wat ze er daadwerkelijk mee bedoelden, is dat er tepel te spotten valt. En dat mag niet, op Facebook. Afijn, beoordeel zelf of het te naakt is of niet, wij vinden het allemaal prima uitzien.

Lees ook: Kelly Brook showt supercurves in nieuwe kalender

De advertentie kostte aardig wat geld en vooral via Facebook hopten de dames publiciteit te genereren. Maar deze 'controverse' leverde natuurlijk nog veel meer op. En dat zonder te betalen.

Misschien is het wel gewoon een goed staaltje guerillamarketing. Hoe dan ook, de foto's zien er prima, en wat ons betreft kuis uit. Geniet van lingeriemerk A Summer Of Love en zoek vooral de tepel.

https://www.youtube.com/watch?v=POMIC2s32nU

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="174679,174681,174683,174685,174687"]