Victoria's Secret komt met Icon-collectie gedragen door de beroemde 'Angels' van weleer

Gisele Bündchen, Adriana Lima, Naomi Campbell... en dat allemaal in lingerie

Victoria's Secret

Een geweldige throwback van lingerie-merk Victoria's Secret. Voor de nieuwe Icon-collectie trommelt het merk oude 'Angels' op om te poseren in de nieuwste lingerie. En dat is dan toch weer een genot voor het oog.

Vroeger

Van 1995 tot 2018 organiseerde Victoria's Secret de bekende Fashion Show waarbij bekende modellen voor het merk poseerden in de prachtigste setjes. Maar in 2018 kwam hier een einde aan omdat het merk volgens critici niet inclusief en divers genoeg was. Na een nieuwe marketingstrategie, waarbij het merk zich richt op álle vrouwen in plaats van alleen het kleine percentage dat eerst het merk representeerde, is Victoria's Secret terug. En hoe.

Nieuwe campagne

Naast de supermodellen die in de shows van Victoria's Secret meeliepen, had je ook de zogenoemde 'Angels'. De vaandeldragers van het merk en dus ook dé perfecte visitekaartjes voor een nieuwe campagne. Voor de nieuwe Icon-collectie heeft Victoria's Secret dan ook een beroep gedaan op deze modellen. En het resultaat mag er zijn.

Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima, Candice Swanepoel en Emily Ratajkowski zijn het gezicht van de nieuwe collectie en zullen dus ook weer regelmatig in Victoria's Secret-lingerie te zien zijn. De enige naam die we in dit rijtje nog missen is Doutzen Kroes. Maar zij heeft het leven als supermodel achter zich gelaten en zal dus ook niet bij de nieuwe Icon-collectie betrokken zijn. Hoewel we de Friezin graag in deze line-up terug hadden gezien, zijn de foto's die we wél hebben zeker geen teleurstelling. Tijd om flink wat lingerie te gaan shoppen.

Women
  • Manners
  • Adobe Stock