Ankie (19) uit Sint-Michielsgestel

De blootgeefster van deze maand is de 19-jarige Ankie uit het Brabantse Sint-Michielsgestel. Bekijk haar volledige shoot...

De blootgeefster van deze maand is de 19-jarige Ankie uit het Brabantse Sint-Michielsgestel. Bekijk haar volledige shoot op Playboy Extra.

Wat vond je van de shoot?

Het schattige bootje was van vrienden van de fotograaf. Zij waren er zelf ook bij, maar gelukkig waren ze erg gezellig. Voor mij was het de eerste naaktshoot en meteen al voor Playboy, dus het was echt even wennen. Ik voelde me snel op mijn gemak. Ik had de fotograaf zelf via Facebook benaderd, want ik heb altijd al in Playboy willen staan. Mijn vader is een bodypainter en veel meiden die bij hem kwamen, hebben ook in het blad gestaan. Ik keek als kleine meid al erg tegen hen op.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Mijn ogen. Een beetje cliché, maar verder zou ik het zo snel niet weten.

Wat is je meest erogene zone?

Ik vind het echt heel sexy als iemand mij in mijn nek aanraakt. Ook met je hand langs de binnenkant van mijn bovenbenen gaan, werkt goed bij mij.

Op wat voor mannen val je?

Wat uiterlijk betreft heb ik geen vast type. Een lange man die zelfverzekerd is. Ik vind het leuk als een man een hobby of een passie heeft. Iets wat hij echt leuk vindt om te doen en waar hij zich helemaal in kan verliezen.

Hoe flirt je?

Ik ben niet echt een flirt. Of nou ja, eigenlijk wel, maar op een ongemakkelijke manier, haha. Ik maak graag mensen aan het lachen, dan is de spanning tenminste meteen verdwenen. Als ze niet moeten lachen, loop ik gewoon weer weg. Dan zijn ze waarschijnlijk toch saai. Verder ben ik rechtdoorzee en vraag gewoon aan iemand hoe diegene heet. Zo van ‘Hoi, ik ben Ankie, wie ben jij?’ Flirten moet humoristisch zijn.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Een man moet een beetje klasse uitstralen en mij met respect behandelen. Ik vind het belangrijk dat ik het gevoel krijg serieus genomen te worden. Hij moet ook diepgang hebben. Zijn best doen om mij te veroveren, maar het beste is als het vanzelf gaat. Je hoeft bij mij niet aan te komen met een stappenplan.

Wat vind je geil?

Toch weer nekkusjes, strelen. Relaxed en sensueel. Ik vind een dominante man sexy, soms wil ik gestuurd worden. Het is geil als hij weet wat-ie wil. Bonuspunten als hij me achteraf een massage geeft.

Doe je aan dirty talk?

Ligt eraan. Ik vind het sexy als een man het doet, ik zou alleen zelf nooit vanuit het niets dingen gaan roepen. Ik neem dus niet het initiatief, maar als ik me op mijn gemak voel kan ik erin mee gaan.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied hebt gedaan?

Ik heb een keer sex gehad in de auto. Het was donker en er was niemand in de buurt, maar ik vond het erg spannend. Het was op een parkeerplaats bij een kerk.

Wat is je grootste seksblooper?

Mijn ex had iets goed te maken. Daarom had hij het bed volgegooid met rozenbaadjes en overal kaarsen neergezet. Op een gegeven moment ging hij naar beneden om eten te maken. Toen ben ik op bed in slaap gevallen. De houten vloer waar de kaarsen op stonden, vatte vlam. De hele kamer stond vol rook en ik lag daar te slapen, mijn vriend kwam gelukkig net op tijd binnen om de ramen open te zetten, mij te wekken en het vuur te doven. Het was bij hem thuis, volgens mij zit er nog steeds een zwarte vlek op zijn vloer.

Wat is je stoutste fantasie?

Fantasieën voer ik het liefst meteen uit. Het meeste wat ik wilde doen, heb ik daarom al eens geprobeerd. Ik wil nog een keer sex hebben met een bekend persoon, dat lijkt me spannend. Eerst nog even bedenken wie.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?

Zelf ben ik nog nooit vreemdgegaan, maar ik ben wel met een jongen geweest die een vriendin had. Best slecht. Ik was ervan op de hoogte, dat vond ik lastig.

Wat was je meest impulsieve actie?

De eerste keer dat ik mijn haar blauw verfde. Later heb ik mijn haar vaker blauw geverfd, maar dat kwam voornamelijk doordat ik haarmodel was. Ik had elke maand een ander vreemd kapsel.

Heb je ooit een orgasme gefaket?

Het is weleens voorgekomen, maar dat was lang geleden. Als je echt fijne sex hebt, is faken niet nodig. Een man moet maar wat meer zijn best doen. Een echte man laat een vrouw gewoon klaarkomen.

Verwennen of verwend worden?

Beide, maar ik heb zo nu en dan echt aandacht nodig. Het is heel fijn om iemand te zien genieten, niet alleen op seksueel gebied.