Het complete Playboy-interview met Donald Trump

Er was eens een man die helemaal geen president van Amerika wilde worden. Playboy interviewde de miljardair in 1990 over...

Er was eens een man die helemaal geen president van Amerika wilde worden. Playboy interviewde de miljardair in 1990 over zijn zaken, vrienden, vrouwen en zijn mening over de maatschappij. 

Ten tijde van het interview had Trump al 48 uur niet geslapen, toch leek het alsof hij nergens last van had. Hij gaf toe normaal ongeveer vier uur per nacht te slapen, voor de rest moet er hard gewerkt worden voor goede deals gesloten. ''Er zit schoonheid in het maken van een goede deal, het is als het canvas waarop ik graag schilder'', aldus Trump.

Lees ook: Het complete Playboy-interview met Muhammad Ali: ‘Ik word geen legende, ik ben het al’

Tegenwoordig zal hij het nog steeds even druk hebben, de Presidentskandidaat werd flink in diskrediet gebracht door een video waarin hij nogal vrouwonvriendelijke uitspraken deed. ''Slechts kleedkamerpraat van mannen onder elkaar'', zei Trump afgelopen weekend tijdens het tweede presidentiële debat met Hilary Clinton. Zijn excuses bood hij wel aan.

'Wegrottende maatschappij'

Tijdens het Playboy-interview gaf Trump gematigde antwoorden, extreem als nu was hij nog niet. Wel zei hij toen al dat de maatschappij aan het wegrotten was en dat het beschamend was hoeveel macht Japanners kregen door gebouwen in New York op te kopen.

 

Japanners zijn nu omgeruild voor allerlei andere etniciteiten. Hoe dan ook: het interview geeft een interessant kijkje in de beginperiode van de grootste welvaart die het westen en in het bijzonder Amerika ooit heeft gehad; de ninetees.

Het complete interview lees je HIER

https://www.youtube.com/watch?v=eA597Kn5iPk