Loeihete dochter van Poetins woordvoerder hekelt Russisch beleid

Maak kennis met de prachtige Lisa Peskova, de dochter van de spindokter van Vladimir Poetin.  Dmitry Peskova is spind...

Maak kennis met de prachtige Lisa Peskova, de dochter van de spindokter van Vladimir Poetin. 

Dmitry Peskova is spindokter en woordvoerder van de Russische president. Zijn dochter daarentegen heeft er geen problemen mee om zich openbaar uit te spreken tegen de Russische overheid en de baas van haar vader. Zo is ze tegen zijn beleid wat betreft het homohuwelijk en vindt ze dat de scholen in Rusland helse plekken zijn waar iets aan gedaan moet worden.

Lees ook: Topless vrouwen in Rusland succesvol ingezet als verkeersbord

'Rusland is alleen goed voor je als je rijk bent, zoals mijn familie", zegt ze. Zelf woont de dame inmiddels in Parijs. Volgens haar behandelt de Russische overheid arme mensen barslecht.

Lisa Peskova vertelt dat ze een groot fan is van Europa, de West-Europese mentaliteit en de manier waarop wij hier in het westen tegen het leven aankijken. Als je de onderstaande foto's ziet, begrijp je waarom wij haar altijd in Europa op zullen vangen.

Görü?ürüz Türkiye ???? ????? ? ?????? ? @yury_mesh P.S. ?????????? ????? ?? ??????? ?????, ????? ???? ??????? ?? ????????

Een foto die is geplaatst door Elizaveta (@stpellegrino) op

#aldocoppolamoscow #aldocoppolaprincess @baltazarcheri ????? Een foto die is geplaatst door Elizaveta (@stpellegrino) op

"This is the strangest life I've ever known." Jim Morrison

Een foto die is geplaatst door Elizaveta (@stpellegrino) op

.

Een foto die is geplaatst door Elizaveta (@stpellegrino) op