26 seksuele ervaringen die een man moet hebben gehad (volgens een vrouw)

Voordat je met 'the one' voor het huisje boompje beestje gaat, moet je eigenlijk eerst goed oefenen en proeven op het ge...

Voordat je met 'the one' voor het huisje boompje beestje gaat, moet je eigenlijk eerst goed oefenen en proeven op het gebied van sex. Gewoon zodat je weet wat wel en wat niet aan jou besteed is, en omdat je dan de vrouw van je dromen in bed omver kunt blazen.

De meeste onderstaande seksuele ervaringen zijn cliché, andere zijn creatiever, maar dat betekent niet dat je ze niet gehad moet hebben. Zie het als een soort bucketlist die je afgestreept moet hebben voordat je ergens een ring om doet. De tipgeefster is Bridget Phetasy, sekscolumniste en -adviseur voor onder andere Playboy.

Lees ook: Top 13 horrorfilms op Netflix

1. Buiten je comfortzone

Ga eens voor een andere dame dan jouw type. Geniet van vrouwen met verschillende lichaamstypen, etnische achtergrond, haarkleuren, noem het maar op. Je zult jezelf misschien nog wel verassen.

2. Een oudere vrouw

Ga een generatie terug. Niet alleen voltooi je dan de MILF-fantasie, maar ook doe je ervaring op die je anders nooit gehad zou hebben. Een vrouw met ervaring (indien je wat jonger bent) kan een wereld voor je openen.

3. De talenkloofuitdaging

Als het je lukt om het bed te delen als je op reis bent, met een vrouw die niet dezelfde taal als jij spreekt, dan ben je ontzettend knap, supercharmant of je kunt heel goed luisteren. Wat het ook is, als je de deze uitdaging aangaat, én haalt, mag je trots op jezelf zijn. Je leert overigens zo ook lichaamstaal te interpreteren op hoogstaand niveau. Ze zeggen niet voor niets dat liefde een universele taal is, nietwaar? Wie weet leer je wel hoe je 'harder, harder' zegt in een exotische taal.

4. Krachtpatser

Alle mannen zouden op zijn minst één keer door een vrouw gedomineerd moeten worden (aldus een vrouw hè, heren). Doe het dus eens met een MMA-fighter, een kickbokser of een cross-fitverslaafde. Doe dit gewoon om het mee te maken en om respect te krijgen voor de kwetsbaarheid van de vrouw.

5. Wraakseks

Wees een rebound, er is niets zo gemotiveerd als een vrouw die wraak wilt nemen op een ex die vreemdgegaan is. Als jij nou verder niets met de relatie te maken hebt, maar de vrouw hierbij kunt helpen, dan beschouwen we dat als een win-win situatie.

6. Facebook-Boemerang

Wat dit is vraag je? Denk even terug aan dat ene meisje waar je in de brugklas verliefd op was of jouw basisschoolvriendinnetje waarmee je toen alleen handjes vast hield of de bal naar overspeelde met trefbal. Goed, en denk er nu aan dat ze volwassen en via Facebook in no-time te benaderen is. Juist, aan de slag jij.

7. One-Night-Stand

Moet je gewoon doen, maak het eens mee, probeer het, geniet ervan, drink een borrel en vertrek richting huis of maak een ontbijtje voor haar. Wees een gentleman, hoewel dit praktisch anoniem is moet je het niet enkel voor jezelf doen. Geef haar de nacht van haar leven en geef haar op zijn minst één orgasme. Meer is altijd beter.

8. Anonieme 30 minuten-sex

Dit is net even anders dan de one-night-stand. De truc is om binnen 30 minuten sex met iemand te hebben en daarna beide weer je eigen weg te vervolgen. Stiekem een fantasie van velen, ook van vrouwen. Soms voel je een klik, een branderig verlangen wanneer je iemand ziet zitten in een koffietent. Het oogcontact en de lichaamstaal zegt genoeg. Hoe minder je van elkaar weet hoe beter, doe dit wel alleen als je single bent. Je bent nu eenmaal een gentleman.

9. Buiten

Parken, stranden, festivals en de camping. Sex op een openbare plek met het risico om betrapt te worden hoort op deze lijst. Bonuspunten wanneer je dit in het buitenland doet en het risico loopt om opgepakt te worden, waarna je een ambtenaar omkoopt om op vrije voeten te mogen blijven (niet dat ik dit uit ervaring weet).

10. Sex tape

Wees niet naïef en begrijp dat alles wat je elektronisch vastlegt op het internet kan belanden en viraal kan gaan. Ik raad je een klassieke VHS videoband aan. Ouderwetse camera,dus ouderwetse porno voor je privé verzameling en geen mogelijkheid dat dit op internet belandt. Alhoewel, je hebt er altijd mensen tussen zitten die wel een manier vinden dus wederzijds vertrouwen is het allerbelangrijkste hier.

11. Bioscoopje pakken

Absoluut de meest opwindende seksuele ervaring die ik heb gehad, was een twee uur durende vrijpartij in de bioscoop tijdens de film We Were Soldiers. Hoe serieuzer de film, hoe ongepaster de daad, hoe beter het orgasme.

12. Open gordijnen

Geloof me, er zitten er genoeg vrouwen tussen. Dames die opgewonden raken van glurende buren. Ga er gewoon eens voor, laat 'per ongeluk' de gordijnen open en het licht aan staan. Showtime!

13. Transportseks

Boten, vliegtuigen, treinen. Reis door tijd en ruimte terwijl je neukt.

14. Sexparty

Ooit de film Eyes Wide Shut gezien? Zo niet, kijk hem deze week nog en ga voor een vergelijkbare ervaring. Dit is misschien niet aan iedereen besteed, maar maak dit gewoon eens mee.

15. Bruiloftseks

We hebben allemaal Wedding Crashers wel gezien. Bruiloften halen terloopse seksbeurten bij de mens naar boven. Het is leuk, het is losjes, het is een gezellige boel. Twee van mijn beste vriendinnen zijn getrouwd met de mannen waarmee ze het op een bruiloft gedaan hebben. Bruiloften halen ook de romantiek bij de mens naar boven.

16. Motorkapseks

Motorkapseks kan altijd. Dit kan wanneer je single bent of wanneer je een partner hebt. Het is zo geregeld. Naar buiten jullie en duik op een motorkap. Doe het niet op je gloednieuwe Ferrari.

17. Achter het stuur

Als ik een man zou zijn, dan lijkt me niets beter dan een pijpbeurt wanneer ik achter het stuur zou zitten en met 100 kilometer per uur van A naar B scheur. Doe wel voorzichtig, je vervoert iets ontzettend kostbaars en ze ligt momenteel met haar gezicht op jouw kruis.

18. Op de achterbank

Altijd ongemakkelijk, maar toch doet iedereen het ooit wel eens. Waarschijnlijk omdat het zo lekker spontaan en grappig is. Zet de auto aan de kant tijdens een roadtrip en sla je slag. Besla die ruiten!

19. Kantoorseks

Wees hier voorzichtig mee, voor je het weet komen de werkrelaties onder spanning te staan, maar het is de moeite waard. Wanneer je weet wat je doet tenminste. Je speelt met vuur.

20. Sex met de zus van een vriend

Een verlangen van veel mannen zo kan ik mij voorstellen, een seksuele tijdbom. Wees voorzichtig, dit kan superspannend zijn, maar je wel een vriendschap kosten. (Hier komen wij heren van de redactie toch even in het spel: mannen, de vrouw die dit artikel schreef zal er geen weet van hebben maar de zogeheten Bro-code verbiedt deze vorm van sex, wij raden het af maar je moet het zelf weten natuurlijk, misschien kun je het beter met de zus van een vage kennis doen in plaats van een goede vriend.)

21. Vlug feestwipje

Verdwijn eens stiekem tijdens een feestje. Hoe kleiner het feest, des te spannender het is. Duik later in de keuken weer op terwijl je een drankje inschenkt. Niets gebeurd toch?

22. Marathonseks

Zet verschillende records in deze marathon.

1. De hoeveelheid orgasmes die je geeft.

2. De hoeveelheid orgasmes die je krijgt.

3. De hoeveelheid uren dat jullie bezig zijn.

23. Het trio

Onbetaald! Want, dat telt niet. Het beste scenario is wanneer je toevallig een bi-seksuele seksbom als vriendin hebt en jullie samen besluiten om aan de bar een derde vrouw te versieren (ja, wij vrouwen die dit leuk vinden bestaan echt).

24. SM

Tenzij je zeker weet dat dit helemaal niets voor jou is, raad ik je aan dit toch echt eens te proberen. Zweepjes, handboeien, blinddoeken, touw.. whatever.  Je wil dit geprobeerd hebben. Vooral omdat je er spijt van krijgt als je dit echt eens wilt meemaken, terwijl je ondertussen getrouwd bent met een vrouw die er niets aan vind, en de prioriteit bij de kinderen liggen.

Nu kan je nog je vriendinnen, dates, collega's en buurvrouwen vastbinden en de kink in jullie loslaten. Niet iets voor iedereen, dus bespreek het een en ander eerst voor je hiermee aan de slag gaat.

25. Anaal

Ik kan als vrouw toegeven dat ik zowel zijn, als haar achterwerk uitvoerig onderzocht hebt. Gewoon proberen, je baalt ervan als je het nooit gedaan hebt en je met iemand trouwt die er niets aan vindt. Al is het maar één keer, om te kunnen zeggen dat je het hebt gedaan.

26. Squirters

Wees voorbereid, dit is een wilde rit.

Bridget Phetasy (foto)