Bekijk deze Ghost in the Shell trailer voor Scarlett Johansson

Scarlett Johansson wil dat jij deze trailer van Ghost in the Shell gaat kijken. Een (bijna) naakte Johansson, een hoop v...

Scarlett Johansson wil dat jij deze trailer van Ghost in the Shell gaat kijken. Een (bijna) naakte Johansson, een hoop vage Aziatische dingen en wat onbegrijpelijke gebeurtenissen, maar toch intrigerend en indrukwekkend. Al met al gaat de film over een cyborg politieagente die een hacker moet vinden.

Lees ook: Trailer: Jake Gyllenhaal haalt alien aan boord in Sci-Fi thriller Life

Voor de niet manga lezer (Ghost in the Shell is gebaseerd op de gelijknamige manga) is het allemaal niet heel goed te volgen. Wij hebben ze niet gelezen maar ons is verteld dat we dit absoluut in de gaten moeten houden. Dat doen we, al is het maar voor Scarlett Johansson.

De film is geregisseerd door Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) en geschreven door Jonathan Herman (Straigt Outta Compton). 30 maart draait de film in de Nederlandse bioscopen.

We werden al eerder wakker met Scarlett Johansson en uit eerder onderzoek bleek dat jullie (de Playboylezers) het liefste naar bed zouden willen met deze actrice.

https://www.youtube.com/watch?v=bTaLafAFrmE