Kendall Jenner verdwijdert Instagram, gelukkig hebben we de foto's nog

Supermodel en telg in de Kardashian-familie Kendall Jenner verwijderde haar Instagram en het internet ging los. Op Twitt...

Supermodel en telg in de Kardashian-familie Kendall Jenner verwijderde haar Instagram en het internet ging los. Op Twitter kwamen een hoop verdrietige berichten voorbij en 68 miljoen van haar Instagramvolgers moeten het nu zonder pittige foto's van de dame doen. Gelukkig hebben wij deze foto's nog.

Lees ook: Kendall Jenner stript op film

''Veel van mijn familieleden zijn zo verbonden met hun telefoon dat ze er maar niet vanaf kunnen blijven,'' vertelde Jenner. Het idee is om Twitter en Instagram van haar telefoon te verwijderen en een tijdje tot rust te komen. Ze dacht, opmerkelijk genoeg, dat niemand het door zou hebben. Verder liet het model weten Instagram als een verslaving te zien en voelde ze zich afhankelijk van het medium.

Voor de naaktshoot van zus Kim Kardashian kan je HIER terecht, voor foto's van Kylie Jenner ga je HIER heen. Van Kendall vind je niets meer op Instagram dus scrol je hier naar beneden: