Blootgeefster Sofie uit Antwerpen

Deze maand is Sofie (21) uit Antwerpen onze blootgeefster. De dame van het zuiden reisde helemaal naar Amsterdam om op d...

Deze maand is Sofie (21) uit Antwerpen onze blootgeefster. De dame van het zuiden reisde helemaal naar Amsterdam om op de gevoelige plaat vastgelegd te worden, het resultaat mag er wezen. Lees hier enkele vragen uit het interview. De rest lees, en zie, je in het blad.

Wat vond je van de shoot?

Ik vond het echt super om te doen, het was ontzettend gezellig op de set. De shoot vond plaats in Amsterdam in een kraan die tot hotel is omgebouwd. Superhoog dus, en ik heb hoogtevrees. Ik kreeg het echt even benauwd, maar de fotograaf en de stylist zorgden voor een goede sfeer. Daardoor voelde ik me op mijn gemak.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Dit vind ik echt een moeilijke vraag. Ik denk mijn buik. Daar hoef ik niet zo veel moeite voor te doen, die is van zichzelf mooi plat. Veel mensen vinden dat ik een intrigerende blik heb. Mijn ogen zijn, nu ik erover nadenk, eigenlijk best mooi. Ik gebruik ze dan ook graag om iemand te verleiden.

Wat is je meest erogene zone?

Dit is dan weer geen moeilijke vraag, dat zijn absoluut mijn tepels. Als mijn tepels aangeraakt of gelikt worden, is dat een instant turnon, daar kan ik helemaal niets aan doen.

Op wat voor mannen val je?

Het is niet dat ik een vast type heb, maar ik hou van grote, gespierde mannen met donker haar. Uiteindelijk blijft iemands karakter wel het belangrijkste. Een interessante man is leuker dan een knappe.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?

Ik heb het een paar keer op openbare plekken gedaan. Bijvoorbeeld op het strand en in de douches van een zwembad. Dat was tijdens een weekendje weg in Center Parcs. Volgens mij hebben de andere bezoekers van het zwembad ons toen wel gehoord, want er werd meermaals bij ons op de deurgeklopt.

Wat is de vreemdste plek waar je ooit sex gehad hebt?

Ik heb ooit met iemand ’s nachts de auto langs een weiland gezet, we stapten uit en zijn het weiland ingelopen. Het was een superwarme dag dus in de auto was het eigenlijk al te heet. Achteraf klinkt een weiland ook grappiger dan een auto.

Lees het hele interview en zie de volledige naaktfoto's in de Playboy die nu in de winkel ligt!