Trailer: The Last of Us Part 2 is onderweg!

Afgelopen weekend werd tijdens de Playstation Experience het vervolg op (volgens vele) één van de beste games aller tijd...

Afgelopen weekend werd tijdens de Playstation Experience het vervolg op (volgens vele) één van de beste games aller tijden aangekondigd. Sony liet een korte trailer van The Last of Us part 2 zien. De game wordt door de studio Naughty Dog gemaakt, deze studio is ook verantwoordelijk voor de Uncharted games.

In The Last of Us speelde je met Ellie en Joel die in een post-apocalyptische wereld vijandige mensen, kannibalen en geïnfecteerde mensen moesten omzeilen tijdens een episch horror-avontuur met een verhaal waardoor menig stoere man, met baard, een traantje heeft moeten wegpinken. In de nieuwe game speel je voornamelijk met een oudere Ellie. Part 2 speelt zich twee jaar na het origineel af en heeft haat als thema.

Lees ook: De doos van Watch Dogs 2 die je niet mag zien

Het internet ontplofte na de aankondiging want het vorige spel kon rekenen op bizar goede kritieken. Een vervolg zou aanvankelijk dan ook niet gemaakt worden omdat deel 1 ''perfect'' zou zijn. Na lang wikken en wegen kwamen de heren en dames van Naughty Dog toch met een nieuw verhaal op de proppen, maar niet voor ze het bijna opgaven en dachten dat het perfecte vervolg op de perfecte game niet mogelijk was. De moed was vele al in de schoenen gezakt maar daar is de aankondiging nu toch echt. Eindelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=W2Wnvvj33Wo