De trailer van Fast & Furious 8 is er

Gisteren is de eerste trailer van de nieuwe Fast and the Furious film getoond. De serie krijgt een naamsverandering en h...

Gisteren is de eerste trailer van de nieuwe Fast and the Furious film getoond. De serie krijgt een naamsverandering en heet vanaf nu The Fate of The Furious. De trailer laat ons zien dat familie nog steeds een belangrijk onderwerp is. Een suggestie voor een drankspel is dan ook: iedere keer dat je iemand in een Fast of Furious film ''family'' hoort zeggen dan moet je shotten.

Lees ook: Trailer: Bereid je voor op de nieuwe Baywatch

Los van het overmatig gebruik van dit woord ziet de trailer er fantastisch uit. Het verhaal belooft een aantal wendingen te krijgen. We vragen ons af waarom Dominic Toretto (Vin Diesel) de oude groep zijn rug toekeert maar daar zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn. Verwacht verder als vanouds een hoop dikke bakken, explosies en overdreven, maar heerlijke, actiescènes.

De gehele oude cast komt weer opdraven en wordt aangevuld met de lieftallige Charlize Theron en Kurt Russel. Vanaf 13 april draait The Fate of the Furious in de Nederlandse bioscopen. Het wordt de eerste Furious-film na het overlijden van Paul Walker, wat toch een beetje vreemd zal zijn. Walker overleed op 30 november 2013 na een auto-ongeluk.

https://www.youtube.com/watch?v=JwMKRevYa_M