Wendy (28) uit Amsterdam

De blootgeefster van deze maand is de 28-jarige Wendy uit Amsterdam. Geef mij alsjeblieft een stuk biefstuk.

Wendy

De blootgeefster van deze maand is de 28-jarige Wendy uit Amsterdam. 'Geef mij alsjeblieft een stuk biefstuk in plaats van een salade.'

Bekijk haar complete naaktshoot op Playboy Extra. Hier alvast het interview

Wat vond je van de shoot?

Het hele idee van een shoot vond ik in eerste instantie erg spannend, maar ik wilde dit graag doen. Het is toch een eer als je in Playboy mag, maar als er op de dag zelf dan een heel team om je heen staat terwijl jij in je naakte niksie staat, moet je er toch even in komen. Modellenwerk doe ik vaker, maar volledig naakt eigenlijk niet. Dit is de eerste keer. Gelukkig was de fotograaf fantastisch en hielp hij mij daar snel over heen. Ik ben erg blij met het resultaat!

Hoe reageren mannen op je tattoos?

De meeste mannen hebben zelf ook tattoos, dus er wordt relatief weinig op gereageerd. Alleen die op mijn ruggengraat trekt nog weleens de aandacht. Sommige mannen vinden die op een of andere manier wel sexy.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Ik ben een vrouw in een mannenberoep, maar door mijn danservaring weet ik wel hoe ik gracieus kan bewegen; of dat nou op hakken of op werkschoenen met stalen neuzen is. Aan mijn lijf vind ik mijn borsten het meest sexy. Ik ben van nature slank met een smalle taille, maar ook een goede C-cup. Ik hoef er niet veel voor te doen: twee á drie keer per week bikram yoga. Opletten met eten doe ik sowieso níét aan, geef mij alsjeblieft een stuk biefstuk in plaats van een salade. Een dessert sla ik niet af.

Wat is je meest erogene zone?

Het is niet heel origineel, maar als een man met een stoppelbaardje in mijn nek kriebelt, dan gaat het vuurtje wel aan.

Op wat voor mannen val je?

Mannelijke mannen, toch wel de stoere alfamannetjes. Maar dan wel met een trouw, klein hartje. Hij moet humor hebben, niet vies zijn van een dosis zelfspot en een discussie aan kunnen gaan. Ik hou er wel van als een man een deur openhoudt en weet hoe hij een vrouw kan behagen, in elke zin van het woord.

Hoe flirt je?

Ik ben niet zo’n hele grote flirt, vaak heb ik het ook niet door dat mannen met mij flirten en juist dat schijnt dan weer een heel grote aantrekkingskracht te hebben op mannen.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Als een man mij kan laten voelen dat ik de mooiste, leukste en de liefste voor hem ben, dan maakt hij in elk geval al een grotere kans. Hoeft niet overdreven te worden, hoor. Als-ie dat gevoel maar over kan brengen als ik in een jurkje loop én wanneer ik in mijn campingsmoking op de bank zit. Ik wil me volledig op mijn gemak voelen bij een man. Een man die aankomt in een mooi pak met bloemen en chocolade, heeft alvast wat punten extra, haha.

Doe je aan dirty talk?

Daar ben ik eigenlijk veel te verlegen voor. Maar wees niet bang hoor, als je eenmaal mijn vertrouwen gewonnen hebt, dan heb je niets te klagen.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?

Een van de dingen die ik leuk vind, is mijn vriend plezieren tijdens het autorijden. Ook al ben ik toch altijd bang dat het fout gaat en hij tegen een paal aan rijdt of zo. Maar dat maakt het gelijk ook wel weer spannend.

Wat is je grootste seksblooper?

Ik zelf heb eigenlijk nooit echt een blooper gehad, maar ja het is wel eens gebeurd dat bij de man halverwege ‘de wind uit de zeilen’ ging. Dat is dan toch jammer.

Wat is je stoutste fantasie?

Het is misschien braaf, maar als mijn partner binnenkomt en gelijk een move maakt en de kleren van mijn lijf scheurt, dat we elkaar zo graag willen dat er geen houden meer aan is. Zonder eerst 'Hoi, hoe was je dag?' maar gewoon gelijk recht op zijn doel af. Zeker als je een langere relatie hebt, schieten dat soort momenten er vaak bij in.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?

Vreemdgaan valt natuurlijk niet goed te praten, maar ik denk dat als het in je relatie echt goed zit, je dan niet in de verleiding zult komen.

Wat is de vreemdste plek waar je ooit sex gehad hebt?

In de zee, veel vreemder dan dat wordt het niet.

Wat was je meest impulsieve actie?

Ik had het op een feestje heel gezellig met mijn toenmalige partner en ineens voegde zich een 3e persoon toe aan het geheel, dat was best impulsief en gelijk ook denk ik wel het meest stoute wat ik ooit heb gedaan.

Verwennen of verwend worden?

Sex is geen eenrichtingsverkeer, dus absoluut beide. Er hoeven geen turflijstjes bijgehouden te worden, gewoon een keer puur mijn man verwennen vind ik ook lekker.

Versieren of versierd worden?

Beetje van beide, al heb ik ‘t niet zo vaak door als er met mij geflirt wordt. Vaak moeten mijn vriendinnen mij erop wijzen. Ik kom niet veel verder dan een glimlachje, wat oogcontact en een extra aanraking. Ik houd vanuit mijzelf niet zo van dat opvallende gedoe. Doe mij maar subtiel. Zelfde geldt voor versierd worden trouwens, zelfverzekerd maar subtiel.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Ik heb nog nooit klachten gehad.

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Dat hangt helemaal af van wie ik tegenover me heb, sommige mensen halen het slechtste in mij naar boven, anderen het beste.

Hoe oud was je oudste bedpartner? En de jongste?

Leeftijd zegt mij niet zo veel, er zijn mannen die een stuk ouder zijn qua leeftijd, maar die in gedrag heel onvolwassen zijn en andersom. Waar ik voor val is een emotioneel volwassen man, hoe oud of jong die is. Als er een klik is, is er een klik.

Heb je ooit weleens een orgasme gefaket?

Een orgasme faken niet, maar als ik denk dat elke vrouw weleens net iets harder gekreund heeft dan strikt noodzakelijk was. Als zo’n man heel erg z’n best aan het doen is, geef je hem toch een 10 voor de moeite, zeg maar. Zeker als je te maken hebt met een man met een te groot ego, die zichzelf helemaal geweldig vindt maar die de juiste plekken niet kan vinden, al zet je er een schijnwerper op en markeer je het met pijlen. Om zo’n ego niet te krenken en ‘het proces’ te versnellen, kan het een goede oplossing zijn. Of ik neem de touwtjes in handen en zorg ervoor dat hij plezier heeft.

Heb je weleens een date gehad via internet?

Ik heb in het verleden niet meer dan een koffiedate gehad via Tinder, maar ik kwam er al snel achter dat ik Tinder niet zo heel erg classy vind. Ik kom liever een leuke man tegen in de kroeg of op een feestje. Maar ook dan zal zo’n man wel wat moeite voor me moeten doen. Ik mag dan open zijn en me geenszins schamen voor mijn lijf, ik ben absoluut niet zomaar het bed in te slepen.