Mysterieuze miljonair koopt hele parkeergarage voor zijn 80 supercars

Een mysterieuze, Arabische royal met miljoenen (of miljarden?) uit de Golfstaten spendeerde 21 miljoen Britste pond aan...

Een mysterieuze, Arabische royal met miljoenen (of miljarden?) uit de Golfstaten spendeerde 21 miljoen Britste pond aan een parkeergarage zodat hij een plek voor zijn 80 supercars heeft. Het is de grootste transactie wat betreft parkeerplekken in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Men kon bij de betreffende parkeergarage al parkeerplekken per stuk kopen voor bedragen van ongeveer 150.000 tot 450.000 pond. Aan één plek heb je natuurlijk niet genoeg wanneer je 80 auto's kwijt moet dus besloot hij gewoon de hele garage met 130 parkeerplekken te kopen. Hij heeft nog genoeg ruimte om 50 nieuwe scheurijzers aan te schaffen.

Lees ook: Briljant! Saoedische prins boekt tickets voor tachtig haviken

Het betreft hier het Kingston House North Car Park dat onder een luxe appartementencomplex staat. We kunnen ons voorstellen dat de andere bewoners hier minder blij mee zijn aangezien ze hun auto's daar dus niet langer kwijt kunnen. De auto's van de miljonair worden goed verzorgt en 24 uur per dag beschermd door bewakers. Ieder jaar vliegen een hoop Arabische miljonairs hun supercars in om de straten van Londen onveilig te maken. Honderden supercars toeren dan gezamenlijk door Londen, mogelijk is deze gast van plan om iedereen even flink de ogen uit te steken.