Jong, mooi, rijk: dit zijn de knapste miljardairs ter wereld

Wat hebben de volgende dames gemeen? Ze zijn jong, knap én rijk. Dit zijn de knapste vrouwelijke miljardairs ter wereld.

Jong, mooi, rijk: dit zijn de knapste miljardairs ter wereld

1. Kylie Jenner

Halverwege dit jaar kondigde het tijdschrift Forbes aan dat Kylie Jenner binnenkort de jongste zelfgemaakte miljardair in de VS wordt - op 21-jarige leeftijd. Met haar eigen cosmeticalijn 'Kylie Cosmetics' verdiende het kleine zusje van Kim Kardashian ongeveer €792.000.000 in minder dan drie jaar tijd.

2. Charlotte Casiraghi

De 29-jarige is de dochter van Caroline Princess uit Hannover (voorheen Caroline van Monaco) en de Italiaan Stefano Casiraghi. In Monaco's opvolger van de troon is ze achtste. Haar totale vermogen bedraagt ​​€5.100.000.000. Grotendeels is dit ook aan haar modellencarrière te danken: Charlotte is een gewild internationaal model en was, onder andere, het gezicht van Gucci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CharlotteCasiraghi ?

Een bericht gedeeld door Charlotte Casiraghi (@charlottecasiraghi) op

3. Tamara Ecclestone

De dochter van ondernemer en Formule 1-ambtenaar Bernie Ecclestone kan 34 jaar lang haar eigen vermogen van €3.100.000.000 noemen. Ze verrijkte haar erfenis met moderaties voor Sky Sports Italia en autosportprojecten.

4. Amanda Hearst

Als de erfgenaam van het Amerikaanse mediabedrijf Hearst Corporation, heeft de 34-jarige nu ongeveer €7.600.000.000 in handen. Nebenbei betrokken bij dierenwelzijn en richtte de organisatie 'Friends and Finn' op, die zich verzet tegen de mishandeling van puppy's in hondenfokkers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The perfect backdrop for Paris Fashion Week ???❤️ #pfw

Een bericht gedeeld door Amanda Hearst (@amandahearst) op

 

5. Marie Besnier Beauvalot

De erfgename van de Franse zuivel 'Lactalis' is 34 jaar oud en bezit €2.100.000.000. Samen met haar twee broers en zussen, bezitten zij het bedrijf, dat nu de grootste zuivelproducent ter wereld is. Een van zijn bekendste producten is de Brie 'Président'.

 

6. Katharina Andersen

Katharina, geboren in Noorwegen, heeft een vermogen van €1.000.000.000 van €1.000.000.000 op slechts 21 jaar, waarmee zij de op één na jongste miljardair ter wereld is. Haar vader heeft ongeveer 40 procent van het familiebedrijf overgedragen aan haar naam (de investeringsmaatschappij 'Ferd'), die een belangrijke speler was in de tabaksindustrie en werd verkocht voor €422.000.000.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Een bericht gedeeld door Katharina G. Andresen (@kgandresen) op