Hotelmanager deelt wat miljonairs allemaal in hotelkamers uitvreten: "Zo walgelijk als je je kunt voorstellen"

Bloed, ontlasting en een he-le-boel sperma...

hotel

Soms lijkt het zo te zijn dat hoe meer geld je hebt, hoe gekker de dingen die je uitspookt. En daar is dit verhaal ook weer het perfecte voorbeeld van. Een hotelmanager doet een boekje open over de dingen die miljonairs allemaal uitvreten in de hotelmakers die zij boeken. En geloof ons, dat is zeker geen smakelijk plaatje.

Veel gezien

De hotelmanager in kwestie vertelt anoniem over zijn ervaringen. Hij werkt al jaren in het vak en heeft hotels in verschillende prijsklassen gemanaged. Zijn eerste observatie? Hoe duurder de kamers, hoe slechter men het personeel van het hotel behandelt. Hij vertelt op het YouTube-kanaal van VICE: "De mensen die hier net zoveel uitgeven als voor een luxe bruiloft, zijn het grootste probleem. Dat soort figuren heeft seks in het zwembad, gaat naakt op de wijnbars liggen en maakt van de hotelkamers ‘themakamers’, voor BDSM bijvoorbeeld."

Nasleep

En hoewel bovenstaande voor velen misschien klinkt als het perfecte feestje, is vooral de nasleep van een dergelijk partijtje het probleem. Zo vinden schoonmakers binnen het hotel vaak genoeg de meest bizarre en smerige dingen. Nadat een groep rijke lui het hele hotel huurt voor een enorme orgie treft het personeel de volgende ochtend een ware nachtmerrie aan in de kamers: "Bloed, uitwerpselen, spermavlekken... Een van mijn piccolo's kwam binnen en zei 'ik heb een blacklight, ik ben benieuwd'. We keken naar beneden en zagen vlekken, we keken naar de muren en zagen vlekken. In de badkamer zaten zelfs vlekken over het hele plafond."

Ai, ai, ai... Dan zou je zeggen dat deze miljonairs een behoorlijke fooi achter hebben gelaten. Als eerlijke compensatie? Zeker niet. "Na al wat we meemaakten met die groep die het hotel afhuurde voor een orgie, kregen we in totaal met z’n allen slechts 20 dollar aan fooien", vertelt de manager. Misschien toch een hotelverbod voor de 1% instellen?

Reportages
  • Clint.be, VICE
  • Adobe Stock