Schwarzenegger gaat door een zware tijd in de trailer van Aftermath

Hé krijgen we nou gewoon weer eens een serieuze film van Arnold Schwarzenegger, met zelfs een mogelijk complexe rol? Arn...

Hé krijgen we nou gewoon weer eens een serieuze film van Arnold Schwarzenegger, met zelfs een mogelijk complexe rol? Arnold speelt een man die wraak wilt nemen op een vluchtverkeersleider nadat hij verantwoordelijk wordt gesteld voor een vliegtuigongeluk. In dat vliegtuig zat natuurlijk de familie van de Governator. De trailer schetst een duistere dramathriller wat bij ons in ieder geval interesse wekt.

Lees ook: De nieuwe trailer van Top Gear is toch weer hilarisch

Aftermath is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In 2002 stortte er een vliegtuig neer bij het Bodenmeer in Duitsland. Daar wordt dit meer vaak Bodensee genoemd en in de film zal je waarschijnlijk de naam Lake Constance te horen krijgen, zo noemen ze de locatie namelijk in het Engels. Dit vliegtuigongeluk, waarbij twee vliegtuigen in botsing kwamen, eiste vooral kinderlevens, 52 van het totale aantal 71 slachtoffers was kind. Het wordt de grootste vliegramp uit de Duitse geschiedenis genoemd. Verkeersleiders uit Zwitserland kregen direct de schuld in hun schoenen geschoven, ze zouden te laat hebben opgetreden. Er was zelfs een man, Vitaly Kaloeva, die zijn familie in dit ongeluk verloor en anderhalf jaar later vluchtverkeersleider Peter Nielsen vermoordde. De moord vond 478 dagen na het ongeluk plaats, de originele titel van de film is dan ook 478.

Zie hieronder de trailer van Aftermath:

https://www.youtube.com/watch?v=jLBrkK-ZnI0