San (24) uit Amsterdam

De blootgeefster van deze maand is de 24-jarige San uit Amsterdam. ''Ik ben wel een duiveltje, vooral in bed.'' Bekij...

De blootgeefster van deze maand is de 24-jarige San uit Amsterdam. ''Ik ben wel een duiveltje, vooral in bed.''

Bekijk haar complete naaktshoot op Playboy Extra. Hier alvast het interview

Wat vond je van de shoot?

Erg leuk. Ik vond het wel spannend in het begin, want ik had zelfs nog nooit een fotoshoot gedaan in lingerie of bikini. Die stap heb ik dus gelijk maar overgeslagen. Een vriendin van me was benaderd om te poseren voor jullie blad, maar zij vond het niets voor haar en vroeg of het mij iets leek. Ik had nooit verwacht om in de Playboy te staan, ik dacht dat ik daar niet geschikt voor zou zijn. Ik ben wel trots op mijn lichaam, maar mijn borsten zijn bijvoorbeeld niet zo groot: 75B. Mocht er ooit een aanbod komen om Playmate te worden, sla ik dat in ieder geval niet af!

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Mijn mond. Ik heb mooie, volle lippen, waar ik veel complimenten over krijg. En ik ben erg blij met mijn billen. Ik heb hard getraind in de sportschool en ze zijn echt een stuk ronder geworden. Mannen zitten er ook graag aan, haha. Dat is wel fijn zo’n beloning na al het gezwoeg.

Wat is je meest erogene zone?

Mijn oren en mijn nek. Als iemand me daar zoent, word ik helemaal gek!

Op wat voor mannen val je?

Ik val op zelfverzekerde mannen. Niet per se machotypes, maar wel mannen waar je niet omheen kunt. Dat vind ik sexy. Het moet wel een gentleman zijn en ik moet er een fatsoenlijk gesprek mee kunnen voeren.

Hoe flirt je?

Nooit, ik maak alleen oogcontact met mannen. Vrouwen hebben het wat dat betreft toch een stuk makkelijker. Als ik oogcontact maak met een man, wacht ik eigenlijk totdat hij op mij afkomt voor een praatje of een drankje. Ik hou ervan om een beetje te teasen, het echte flirten laat ik aan een man over. Ik ben ook nog nooit op een man afgestapt. Als hij na het oogcontact niet naar mij komt, denk ik dat hij geen interesse heeft, maar dan is hij ook mijn type niet. Ik zoek niet een man waar ik zelf op af moet stappen. Zo oldschool ben ik ook wel weer.

Wat kan een man doen om jou te verleiden?

In een club gebeurt dat meestal met een praatje en een drankje, maar de laatste tijd krijg ik ook steeds meer aandacht via social media. Mannen spreken me daar ook weleens aan. Dat is leuk, maar het aftasten en het spelletje van fysieke flirten vind ik een stuk leuker.

Wat vind je geil?

Ik vind het heel geil als een man in control is. Dat hij de baas speelt en me overrompelt door me tegen de muur te drukken. Dat mag hij de hele avond wel doen, ik ben dan heel graag onderdanig [lacht].

Doe je aan dirty talk?

Ja, daar maak je de seks ook weer een stuk spannender mee. Al moet ik zeggen dat het natuurlijk wel tien keer beter wordt als de man zelf ook meedoet. Wat we dan precies zeggen is afhankelijk van het moment, het is niet iets waar je van tevoren over nadenkt. Het gaat vooral over wat we doen bij elkaar, wat lekker is en dat hij vooral niet moet stoppen.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?

Ik heb al best veel uitgeprobeerd op seksgebied, ik hou ervan om te experimenteren. Het spannendste dat ik ooit heb meegemaakt, is me eigenlijk overkomen. Toen ik 19 was, werkte ik als een hostess op een evenement. Er was al de hele avond een vrouw naar me aan het kijken, een heel mooie vrouw met prachtige grote borsten. Toen ik op een gegeven moment naar de wc liep, kwam zij daar net naar buiten. Ze heeft me mee naar binnen getrokken en we hebben daar onwijs staan zoenen en andere spannende dingen gedaan. Ik voelde me net alsof ik in een pornofilm zat. Dat was trouwens ook mijn eerste keer met een vrouw.

Wat is je grootste seksblooper?

Ik heb niet echt een seksblooper, al is er weleens een experiment mislukt. Ik wilde mijn toenmalige vriend een keer verrassen met een sexy latex pakje en ik dacht dat ik die in mijn eentje, binnen een paar minuten wel even aan kon trekken. Dat lukte niet, dus ben ik als een gek gaan googelen hoe je zo’n pakje aantrekt voordat hij thuis zou komen. Het bleek dat je allerlei olie en zo moest gebruiken. Nou ja, die verrassing heb ik toen maar even uitgesteld.

Wat is je stoutste fantasie?

Het lijkt me leuk om een keer naar een chique feest te gaan, zoals je dat ziet in Life of a Callgirl. Een seksfeest, maar alles is heel chique en iedereen draagt een masker. Daar wil ik met mijn vriend heen, liefst in Londen om het gelijk maar rigoureus aan te pakken. Andere fantasieën heb ik al wel kunnen uitvoeren. Ik heb dus al eens seks met een vrouw gehad, ook een paar trio’s, rollenspellen en ik heb heel veel sexy lingerie. Eigenlijk probeer ik elke twee weken wel iets nieuws te kopen, iets spannends. Ook heb ik op heel wat spannende locaties seks gehad.

Wat voor plekken waren dat?

Nou ja, toen vond ik het heel spannend, maar het wordt eigenlijk steeds normaler om daar seks te hebben. In de auto, in een restaurant of op het strand op vakantie. We kwamen net terug van een feest en dachten dat het nog wel even zou duren voordat er iemand op het strand zou zijn. Het was ergens tussen half zeven en zeven uur, maar toch hebben we best voorzichtig en sneaky moeten doen, want er waren al wel wat wandelaars en mensen die hun hond uitlieten en zo. Ik heb het nog nooit in een vliegtuig gedaan, maar dat wil ik sowieso nog wel doen. Het lijkt me leuk om dat ook weer van mijn lijstje te kunnen afstrepen.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?

Nee, niet met mannen in ieder geval. Ik vind het wel leuk om dingen met vrouwen te doen, maar dat ging wel altijd in overleg. De ene keer werd het een triootje, de andere keer keek mijn toenmalige vriend toe hoe wij bezig waren. Als je open bent naar elkaar toe in een relatie, heb je de behoefte niet om vreemd te gaan. Ik ben liever open en probeer heel veel om het spannend te houden met mijn partner, dan dat ik het buiten de deur zoek.

Wat was je meest impulsieve actie?

Dat was een paar jaar geleden met mijn toenmalige vriend die toen in Parijs woonde. Op een gegeven moment was ik zo geil, ik had zo’n zin in hem, dat ik hem opbelde en gelijk in de auto stapte naar hem toe. We hebben geweldige seks gehad en daarna moest ik ook gelijk weer terug naar Amsterdam, want ik had daar nog wat verplichtingen. Even voor de seks op en neer naar Parijs, ja, dat had hij niet aan zien komen. Ik heb hem behoorlijk verrast toen.

Wat ligt er in jouw nachtkastje? 

Nou, ik heb geen nachtkastje. Maar ik heb wel een doos onder mijn bed waar het een en ander in zit aan glijmiddel en speeltjes. Dat zijn speeltjes voor mezelf, maar ik heb laatst ook iets gekocht wat je met z’n tweeën kunt gebruiken. Ik heb een aardige voorraad en die vul ik regelmatig bij, online of in een winkel hier in Amsterdam. Door die speeltjes leer je je eigen lichaam goed kennen en ik denk dat als je weet hoe je jezelf kunt verwennen, je seksleven daar ook een stuk beter van wordt. Ook als ik straks weer een relatie heb, wil ik tijd voor mezelf houden. Tja, het is zonde om die doos onder mijn bed te laten verstoffen.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed? 

Ik vind het lastig om mezelf te beoordelen, maar ik ben wel zelfverzekerd. Ik krijg ook complimentjes over mijn bedprestaties, dus ik denk dat ik wel goed zit. De controle laat ik liever bij mijn partner, ik vind het wel leuk om de touwtjes uit handen te geven. Ook verwen ik liever dan dat ik verwend word, en helemaal als hij dan zegt wat ik precies moet doen.

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Ik kan best lief zijn, maar ik ben wel een duiveltje, vooral in bed. Je kunt wel altijd bezig zijn met lief en aardig zijn, maar als duiveltje maak je het leven een stuk spannender. Ik vind het leuk om de stoute schoenen aan te trekken, anders wordt het ook maar saai.

Hoe oud was je oudste bedpartner? En de jongste?

Mijn jongste bedpartner was 21, net zo oud als ik toen was. Hij was een jeugdliefde van me, maar toen wist ik nog niet dat ik eigenlijk op oudere mannen val. Het was erg lekker, maar ik ben nu wel op zoek naar een man met iets meer ervaring. Mijn oudste bedpartner was 44, dat was nog vrij recent. Hem heb ik ergens ontmoet en er was een goede klik tussen ons. Ik merk wel dat oudere mannen vaak meer ervaring hebben en meer openstaan voor stoutere dingen, dat vind ik er ook zo leuk aan.

Heb je ooit weleens een orgasme gefaket?

Ja, één keer. Hij deed zo zijn best, maar het lukte me gewoon niet. Dat ligt echt niet altijd aan hem, maar soms ook gewoon aan jezelf. Misschien was ik niet helemaal fit of zo. Anders was ik vast wel klaargekomen, want ik kom vrij makkelijk. Maar het duurde zo lang dat ik het uiteindelijk maar heb gefaket. Dat heb ik hem nooit verteld [lacht]. Andere keren heeft hij me wel laten komen, dus dan hoeft hij het ook niet te weten, vind ik.

Heb je weleens een date gehad via internet/Tinder?

Ik heb Tinder nooit gebruikt. Wel heb ik een date gehad door Instagram. Ik kende hem via via, maar heb hem wel eerst uitvoerig gescreend voor ik iets met hem afsprak. Het was erg leuk, we hebben wel een aantal dates gehad en dat is ook op seks uitgelopen. Ik doe niet aan onenightstands, daar ben ik dan toch iets te traditioneel voor denk ik. Ik vind het prettiger om iemand eerst te leren kennen voordat we seks hebben. Zeker als je iemand via internet ontmoet, het blijft altijd een gok. Ik tinder bewust niet, ik vind het zo’n vleeskeuring. Ik ben ook niet op zoek naar seksdates. Ja, af en toe hoor je wel dat iemand wel een echte date of een relatie heeft via Tinder, maar de meeste mensen zoeken toch iets anders. Ik heb er in ieder geval niet zo’n vertrouwen in.