Lesbiennes geven hun beste sextips aan heteromannen

Slechts 25 procent van de vrouwen krijgt altijd een orgasme tijdens de penetratie. Ja, echt. Het maakt niet uit hoe leuk...

Slechts 25 procent van de vrouwen krijgt altijd een orgasme tijdens de penetratie. Ja, echt. Het maakt niet uit hoe leuk ze je vindt of hoe groot je piemel is. Hier nog een feitje: veel vrouwen hebben wat extra's nodig, in de vorm een speeltje, je hand of tong. We dachten dat het meest verhelderende advies wel afkomstig moest zijn van vrouwen die met andere vrouwen naar bed gaan. Daarom hier sextips van 10 vrouwen, van lesbienne en biseksueel tot panseksueel. Hier is wat zij te zeggen hebben.

Lees ook: Twee maart kan je eerst met 15 vrouwen naar bed en daarna pas daten

Joelle, bisexueel

Als je nog niet super ervaren bent, word je soms nerveus. Maar vergeet niet: jullie zijn naakt en samen, dus gast, je hebt het voor elkaar. Wees geduldig, bij sommige vrouwen duurt het even voor ze komen. Maar aangezien je schatje jou waarschijnlijk ook wel eens een blowjob van een half uur geeft wanneer je iets te veel hebt gedronken, kun je best even de tijd nemen voor haar.Ten tweede: vergeet die tip om het alfabet te schrijven met je tong wanneer je daar beneden bezig bent. Alsjeblieft, ik smeek je, niet doen. Ik ken niet één vrouw die dat lekker vindt. Het is rommelig, het is verwarrend en soms neuriën jongens er zelfs bij. Het is verrassend hoe populair deze tactiek is, maar meestal resulteert het in een fauxgasm.Dit kan ik je wel met zekerheid zeggen: wanneer ze "oh ja, ga door" zegt, moet je dat blijven doen. Op de een of andere manier hebben mannen altijd de neiging om precies op dat moment over te gaan op iets totaal anders. Alsof 'ga door' betekent 'harder!'. Nee. Stop. Ga terug. Waarom zou je in 's hemelsnaam stoppen met iets waarvan ze zegt dat het lekker is?

Donyale, lesbienne

Geef je partner iets om naar uit te kijken en naar te verlangen door de dag heen. Stuur haar een stout gedicht, of een liedje – geen dick pic. Het kost maar een momentje, maar het maakt de dag leuker voor jullie allebei.

Lucy, pansexueel

Er wordt vaak aangenomen dat de clitoris het enige lichaamsdeel is dat de moeite waard is. Voor veel vrouwen is dat totaal niet zo. Sommige dames kunnen klaarkomen wanneer je hun borstel of tepels aanraakt. Anderen vinden het heerlijk wanneer je hun schaamlippen stimuleert. Vraag een vrouw wat ze graag wil! Als het moeilijk te verwoorden is, probeer het dan te laten zien. Kijk en leer.

Kitty, queer

Besteed niet alleen aandacht aan de geluiden die ze maakt. Die maken ze vaak om hun man een plezier te doen, dus het is niet altijd accuraat. Let op haar lichaam: beweegt ze naar je toe, of van je af? Vergeet ook niet dat de clitoris doorloopt in de schaamlippen. Sommige vrouwen vinden het ongelofelijk sexy wanneer je daarmee speelt, en indirecte stimulatie is vaak beter dan vol erop. Zelf ga ik het liefst licht met mijn tong langs haar schaamlippen en bijt er af en toe zachtjes in. Bijna elke vrouw met wie ik ooit met geslapen heb, is tot op zekere hoogte self concious over haar lichaam, en dan vooral over hoe ze daar beneden ruiken en smaken. Wanneer je haar vertelt en laat zien dat graag je gezicht begraaft in haar pussy zal zij meer ontspannen. Hoe meer je haar laat zien dat je haar van top tot teen leuk en lekker vindt, hoe meer ze de verhalen over hoe de “perfecte vrouw” is en doet aan de kant kan zetten. Gevolg: beter sex voor jullie allebei.

Julie, bisexueel

Doe rustig aan en geniet van elk moment. Zie hoe ze reageert als je haar aanraakt en wanneer ze jou aanraakt. Kus haar nek vaker en breng tijd door met allebei de borsten — niet maar één. Hoe meer voorspel, hoe beter. Breng uit jezelf de vuilnis weg. Laat zien dat je het waard bent. Uiteindelijk is elke piemel vervangbaar, het is de man die er aan vastzit die telt.

Elaine, bisexueel

Hou haar cyclus in de gaten. Serieus! Dan weet je wanneer ze emotioneel is, en wanneer ze je wil bespringen. Daarnaast zul je merken dat ze op bepaalde momenten meer geniet van andere dingen. Zoals voor bijna alles geldt: there's an app for that. Na een paar maanden ga je patronen ontdekken en zal er een boel duidelijk worden.

Sofia, lesbienne

Wees niet bang je hart te openen – of je kont.

Zoe, lesbienne

Je vriendin is anders dan de vrouwen die je eerder hebt gehad. Iedereen reageert anders. Het is oké om te vragen wat zij wil, of ze het lekker vindt wat je doet en of ze nieuwe dingen wil proberen. Erogene zones variëren, dus doe geen aannames. Wees creatief en lief voor haar en haar lichaam. Daarnaast zijn vrouwen dol op complimentjes. Tot slot nog één tip: niet te veel drinken vooraf.

Christian, lesbienne

Het is tijd om te leren over tantra. Luister naar elkaars lichamen en ademhaling. Hoe meer je mee kunt in het ritme, hoe beter je de ander kan plezieren, dan blijf je het tempo verhogen. Harder komen kan niet.

Sarah, lesbienne

Je kunt zo veel met je handen. Lichte aanrakingen en massages bijvoorbeeld. Raak haar van boven tot onder aan. Als het gaat om beffen, wissel dan af: eerst met platte tong lange halen, dan snel, blaas ook eens zachtjes. Bouw het op.