Japanse poolspeler bewijst dat enthousiasme belangrijker is dan talenkennis

We kennen Japan allemaal van het stereotype beeld van de vreemde cafés en restaurants, de openlijke en nog raardere (ten...

We kennen Japan allemaal van het stereotype beeld van de vreemde cafés en restaurants, de openlijke en nog raardere (tentakel)porno en, vooruit, sushi. Hoewel we niet willen denken dat er alleen maar rare dingen komen uit Japan moesten we wel hartelijk lachen Naoyuki Oi, een poolspeler uit het land.

Lees ook: Van Dungeons & Dragons tot het verkopen van plastic haaien: 6 onverwachte bezigheden van Vin Diesel 

Naoyuki Oi wint de eerste ronde van het World Pool Masters toernooi in Gibraltar en wordt door Sky Sports geïnterviewd over de wedstrijd. De Japanner spreekt niet echt Engels, maar dat maakt hem duidelijk niks uit. Mocht je ooit in een situatie terechtkomen waar je overrompeld wordt met een vraag die je niet begrijpt of verstaat, denk dan aan de tactiek uit onderstaande video en het gaat gegarandeerd goed komen.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PAGFOIHsZ60[/embed]

Helaas werd hij een dag later in de kwartfinale van het toernooi uitgeschakeld. Gelukkig gaf hij wel nog een interview, in precies dezelfde stijl. Dit keer staat het huilen hem nader dan het lachen.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qpFzxyBrAL8[/embed]