Kunnen we binnenkort eindelijk vliegen met een hoverbike?

Droneracen is natuurlijk hartstikke leuk maar wij kunnen niet wachten tot we de eerste races met Hoverbike's te zien kri...

Droneracen is natuurlijk hartstikke leuk maar wij kunnen niet wachten tot we de eerste races met Hoverbike's te zien krijgen. Het mag dan nog niet precies een Speeder uit Star Wars zijn maar deze quadcopter van een Russische startup is veelbelovend.

Lees ook: De eerste pornofilm gefilmd door een drone

Het schijnt dat het apparaat een afstand van 50 kilometer kan afleggen. Er is vooralsnog slechts ruimte voor één persoon maar er komen ook exemplaren die gebruikt kunnen worden om goederen te vervoeren. De droom van de makers is om vliegen net zo toegankelijk te maken als een rondje rijden op je fiets. Momenteel worden deze apparaten voornamelijk geassocieerd met extreme sporten maar mogelijkheden voor transport zijn overduidelijk. Tja, wij zien onszelf wel naar kantoor vliegen op een Scorpion. Heel graag zelfs. Het is niet de eerste keer dat de heren en dames achter dit bedrijf de lucht in zijn gegaan, meer informatie tref je hier.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=odVFa_3lmiM

https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=6_uVCOcQ7xU