Zie hier de teaser van Deadpool 2

Na het briljante eerste deel dat het financieel gezien alleraardigst deed (wereldwijd wist de film 360 miljoen dollar op...

Na het briljante eerste deel dat het financieel gezien alleraardigst deed (wereldwijd wist de film 360 miljoen dollar op te brengen) kon het tweede deel niet lang uitblijven. Ryan Reynolds neemt voor de tweede keer de grofgebekte, gewelddadige en humoristische rol van Wade Wilson oftewel Deadpool op zich. We hebben nog geen idee wat het plot inhoudt want de teaser lijkt op zichzelf te staan.

Lees ook: Will Smith gaat als agent los op orcs en elven

De Teaser werd getoond aan het begin van de nieuwe bioscoopfilm Logan en was vooraf niet aangekondigd. De biosbezoekers werden dus getrakteerd op een aangename verrassing. Deadpool 2 moet ergens in 2018 in de bioscopen aanbelanden dus het zal nog een tijdje duren voor het zover is. vooralsnog is er verder niets bekend dus geniet gewoon van de grappige teaser hieronder. Filmproducent Rhett Reese liet overigens via Twitter weten dat de onderstaande beelden uiteindelijk niet in de film terechtkomen. Daarbij vermeldt hij ook dat de video geen teaser is maar een soort kort verhaal, klein technisch detail. Maakt verder niet uit, iedereen heeft de video al omgedoopt tot teaser.

https://www.youtube.com/watch?v=wLeGWcVeIZ4