Pamela Anderson en haar liefdesbrief voor Julian Assange

Pamela Anderson (49) lijkt het aardig te pakken hebben als het op Julian Assange (45), de oprichter van Wikileaks, aanko...

Pamela Anderson (49) lijkt het aardig te pakken hebben als het op Julian Assange (45), de oprichter van Wikileaks, aankomt. Ze plaatste afgelopen week een bericht op haar website wat verdacht veel weg heeft van een liefdesbrief. De hele tekst is hier te lezen.

'Julian Assange is the most intelligent, interesting, and informed man in existence. Yes- I think he's quite sexy. He has tremendous strength and stamina- though vulnerable. Hard to imagine him that way - as capable as he is. But, he is up against the biggest super powers in the world. I've spent enough time with him, to be absolutely sure of his intentions- They are good ones.' aldus Anderson. De Australische oprichter van WikiLeaks wordt in Zweden verdacht van verkrachting. Hij zit al sinds 2012 in de ambassade van Ecuador in Londen vanwaar hij aangeeft dat hij vrijwillige sex gehad heeft met de vrouwen die zijn slachtoffers zouden zijn. Eerder gaf Anderson al aan dat ze voor hem en voor andere mannen die -onterecht- van verkrachting worden verdacht, op wil komen.

Lees ook: (VIDEO) Pamela Anderson aan de slag met sexspeeltjes van Coco de Mer

Dus wat moet je doen als je Pamela Anderson wil versieren? In ieder geval flink tegen de overheid ingaan. Staat genoteerd. Pamela eindigde de brief door Assange haar geliefde te noemen en te zeggen er altijd voor hem te zijn. Dat is best aardig geregeld zo vanuit de ambassade van Ecuador. Wij zijn eigenlijk wel erg benieuwd naar het nieuwe hoofdstuk van Anderson en Assange.

Wil je meer van Pamela Anderson zien? Onze shoots zie je HIER.

https://www.youtube.com/watch?v=M6QRpA7arh0