Jackie (22) uit Spijkenisse

De blootgeefster van april was de 22-jarige Jackie uit Spijkenisse. 'Ik hou ervan om langzaam ingepakt te worden.'

Jackie

De blootgeefster van deze maand is de 22-jarige Jackie uit Spijkenisse. 

Bekijk haar complete naaktshoot op Playboy Extra. Hier alvast het interview:

Wat vond je van de shoot? Het was heel relaxed. Ik ben al een tijd fotomodel voor fashion, maar ook lingerie. Dit was mijn eerste naaktshoot. Normaal weet je niet wie je tegenover je hebt, dus dan doe ik het niet. René had me al eens benaderd, dus we hebben al langer contact. Nu zijn we een tijd verder en dacht ik bij mezelf: joh, je bent gek als je het niet doet.

Hoe reageren mannen op je uiterlijk? Als ik ergens naar binnen loop, heb ik meestal wel veel bekijks. Ik hou ervan om mezelf mooi aan te kleden en mijn haartjes te doen. Wanneer er iemand naar me kijkt, valt me dat ook wel op. Ik heb best een smalle taille, een beetje een zandloperfiguur. Nu hoef ik daar niks voor te doen met mijn genen, want ik sport helemaal niet op het moment. Mijn zus en tante zien er ook zo uit, dus dat lijntje zit in de familie.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf? Ik heb volle lippen, die vind ik toch wel het mooist. Na de shoot ben ik mezelf echt meer gaan waarderen. Als je in de spiegel kijkt, dan zie je jezelf toch op een bepaalde manier. René heeft andere dingen van mezelf laten zien. Dat was zo tof, dat ik naar een foto keek en dacht: oh wauw! Het is echt cadeautje aan jezelf, en stiekem ook best goed voor je ego.

Wat is je meest erogene zone?

Zeker mijn nek en haar. Als een man mijn hoofdhuid en in mijn nek kriebelt, dan krijgt-ie me wel gek.

Op wat voor mannen val je? Qua uiterlijk mag een beetje breed wel. En mannen moeten weten wat ze willen. Meestal val ik op wat oudere mannen, zo tussen de 30 en de 35. Die zijn gewoon volwassener en zelfverzekerder. Ze stappen op hun doel af en zeggen dat ze je mooi vinden en een date met je willen. Liefst dezelfde week nog. Arrogant is niet sexy, als ze alleen over zichzelf kunnen lullen. Superdronken, een slechte adem of gewoon onverzorgd is ook een megagrote afknapper. En, ja, schoenen. Ik vind van die Nike Air Max zo ontzettend lelijk.

Hoe flirt je? Als een vrouw: kijken, lachen, met mijn haar spelen. Ik ben best ouderwets en zal niet zo snel op een man afstappen. Het gebeurt weleens hoor, dan stap ik op hem af en dan zeg ik gewoon dat ik vind dat hij er leuk uitziet. De laatste keer dat ik dat deed, was zijn uiterlijk helaas ook het enige leuke aan hem. Hij bleek super onzeker, dus dat is niks geworden.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Ik hou ervan om langzaam ingepakt te worden en ben ook niet heel makkelijk te verleiden. Het is belangrijk dat er een klik is. De sfeer moet goed zijn en niet geforceerd. Niet dat je continu moet denken waar je het over gaat hebben. Een klein complimentje doet het altijd goed.

Doe je aan dirty talk? Absoluut, ik hou ervan. Zeker wanneer ik aan het scharrelen ben. In een relatie doe ik er ook aan, maar het is extra spannend wanneer je elkaar nog niet echt kent, dan ben je aan het aftasten. Tegen mij mag je wel een beetje dirty praten. Zinnetjes als 'ik wil je' of 'ik heb zin in je' doen het goed. Wel recht voor z'n raap, maar ook met passie. Meestal gaat zo'n gesprek vanzelf wat meer richting de sex. Als het die kant opgaat, draai ik er ook niet omheen, geen half werk, dan gaan we er voor. Ik ben niet op m'n mondje gevallen.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?

Ik heb sex gehad in een trein, in de wc. Dat ging niet makkelijk en het was afzien. We moesten eerst even kijken hoe we het gingen doen zonder al te veel aan te raken en toen stond ook nog de conducteur voor de deur. Dat was echt een walk of shame. Gelukkig was het niet al te druk in de trein en ver uit de buurt van waar in woon. Als ik een bekende tegen was gekomen, dan was ik linea recta weer de wc ingelopen. Ik ben wel in voor rare plekken, maar dit is wel de mafste ruimte waar ik het ooit gedaan heb. Als extraatje hou je er ook nog een goed verhaal aan over, haha.

Wat is je grootste seksblooper? Ik viel ooit in slaap tijdens de sex, en niet alleen ik trouwens. Die jongen ook, dus dat was voor ons allebei wel een blooper. Niet dat het saai was, of dat we moe of dronken waren. Ineens werden we 's ochtends wakker en keken we elkaar aan. Ik snap nog steeds niet hoe dat gebeurd is. Daarna was het niet meteen klaar tussen ons hoor, toentertijd was hij mijn vriendje. Het is gelukkig nooit meer voorgekomen.

Wat is je stoutste fantasie?

Ik zou nog wel eens een trio willen doen met twee mannen. Daar heb ik ooit eens over gedroomd en dat is blijven hangen op de een of andere manier. Die fantasie mag wel werkelijkheid worden hoor, en ik denk dat het nog wel een keer zo ver komt. Wat ik er precies spannend aan vind, weet ik niet zo goed. Aandacht is altijd een fijne extra natuurlijk. In de praktijk kan het altijd nog tegenvallen, maar op het moment lijkt het me zeker wel wat.

Wat vind je de mooiste foto geworden?

Er staan veel mooie planten in het huis en je ziet duidelijk in de foto's terug hoe het licht door de grote ramen valt, dus de sfeer van de foto's vind ik sowieso erg mooi. Het is zowel casual als chique. De foto's op de bank vind ik geweldig, maar mijn favoriet is toch wel dat ik tussen de planten bij het schilderij sta. Dit is mijn eerste grote publicatie, maar als ze allemaal zo zijn, dan mogen het er wat mij betreft wel meer worden.

Wat zou je nooit doen in bed?

Patricia Paay-dingen, daar word ik meteen misselijk van.

Ben je ooit in de verleiding gekomen om vreemd te gaan?

Ik denk dat veel mensen wel in de verleiding komen wanneer het bijvoorbeeld even niet zo goed gaat in hun relatie en ze iemand tegenkomen waar ze echt een klik mee hebben, maar zelf heb ik het nooit gedaan. Daar ben ik wel trots op, want het is niet altijd makkelijk. Aan de andere kant ben ik principieel tegen cheaten, het is gewoon niet goed. Als je relatie niet werkt, hou er dan mee op. Wanneer je er afspraken over maakt met je partner, dan is het een ander verhaal natuurlijk, maar niet zonder toestemming.

Wat was je meest impulsieve actie? Ik ben sowieso vrij impulsief van mezelf. Ik heb verschillende piercings en tattoo's, op de foto's zie je bijvoorbeeld dat ik er een in mijn tepel heb, en na de shoot is er daar nog een in mijn clit bijgekomen. Een vriendin van me ging een piercing laten zetten en toen dacht ik 'nou dan wil ik er daar een'. Eigenlijk heb ik nooit spijt gehad van mijn impulsieve acties. Ik ken mezelf goed genoeg om te weten wanneer het niks voor mij is, en dan doe ik ook het gewoon niet.

Wat is je favoriete standje? Absoluut doggy. Op de een of andere manier is dat toch het lekkerst. Ik denk omdat ik dan in mijn eigen fantasie zit. Dan kan ik totaal van het moment genieten en hoef ik nergens anders mee bezig te zijn.

Wat ligt er in jouw nachtkastje? Niks bijzonders, haha. Ik heb wel een nachtkastje, maar daar ligt m'n ondergoed in.

Verwennen of verwend worden? Dat is een hele moeilijke. Als ik echt moest kiezen, dan toch wel verwend worden. Het is een beetje egoïstisch maar je moet voor jezelf zorgen, dat doet een ander ook.

Versieren of versierd worden? Versierd worden! Een beetje ouderwets ingepakt worden, daar hou ik wel van.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Ja, ik zou mezelf een 8 geven. Ik heb nooit klachten gehad, sterker nog, ik krijg best vaak berichtjes met teksten als: 'Ik mis de sex met jou'. Ze blijven terugkomen, dat moet wel iets zeggen. Een specialiteit heb ik niet echt, ik denk dat ik wel allround goed ben in bed.

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Ik ben niet echt een engeltje, absoluut meer een duivel. Ik ben niet zo heel erg braaf, je leeft maar één keer dus ik was wel van plan daar van te genieten.

Heb je ooit weleens een orgasme gefaket?

Dat vertik ik echt. Als je een vrouw niet klaar kunt laten komen, doe dan maar beter je best. Wanneer het je niet lukt dan doe je iets fout. Zelf zeg ik dat ook gewoon tegen een man als we samen zijn en ik vind het niks. Anders worden ze ook nooit beter in bed. Gelukkig kunnen ze dat wel hebben hoor, er is nog nooit iemand huilend weggegaan, haha.

Heb je weleens een date gehad via internet?

Nee, nog nooit. Ik ontmoet mensen liever in het echt. Daten is niet zo mijn ding, ik ben niet goed in, laat staan online. Ik moet iemand tegenkomen, anders weet je niet of die klik er is. Het onzekere, niet weten wat je kan verwachten, dat vind ik helemaal niks. Je zou wel denken dat dat juist spannend is, maar nee, wat mij betreft moet het gewoon in een keer bam zijn.

Zie de volledige naaktfoto’s in de Playboy die nu in de winkel ligt en HIER!