Blootgeefster Lara uit Delft

In september stelden we jullie voor aan Blootgeefster Lara uit Delft, vandaag zetten we haar nog één keer, welverdiend in het zonnetje.

Blootgeefster Lara

De blootgeefster van deze maand is de 21-jarige Lara uit Delft. 

Bekijk haar complete naaktshoot in de Playboy die nu in de winkel ligt en hier te koop is! Hier alvast het interview:

Wat vond je van de shoot?

Ik vond het interview spannender dan de shoot eigenlijk. De shoot ging super, een jaartje geleden ben ik begonnen met modellenwerk. Daar poseer ik vaak naakt voor, dus dat was niet helemaal nieuw meer. Dit keer was er een visagiste bij, dat was heel tof. Ik draag zelf weinig tot geen make-up en werd nu opgemaakt en mijn haren werden gedaan. Dan voel je jezelf zo mooi, echt een prachtig poppetje. Vooral de foto waarbij ik op een lichte oudroze bank lig is heel gaaf, daar voelde ik me op m'n best.

Hoe reageren mannen op je uiterlijk?

Ik draag normaal gesproken best wel wat piercings, dat valt mannen altijd op. Daarnaast heb ik Indonesisch bloed en ben ik niet zo groot, vaak vinden mannen het contrast grappig, ze zeggen ook wel eens dat ik een heel lief gezichtje heb.

Krijg je vaak complimenten?

Bij de shoots zeggen fotografen vaak dat ik mooie billen heb. Ik zie dat zelf nog niet zo, het is geen Kim Kardashian kont ofzo, hoewel ik die wel zou willen. Ik heb een natuurlijke bil en blijkbaar ziet die er goed uit.

Sport je veel om zo'n bilpartij te krijgen?

Eigenlijk niet, ik sport nu een stuk minder dan eerst. Op de een of andere manier ziet mijn lichaam er eigenlijk veel beter uit sinds die tijd, ik ben slanker geworden dan toen ik nog wel sportte. Voor mijn gezondheid wil ik wel weer met workouts beginnen binnenkort.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Dat zijn drie dingen: mijn oren, die zitten helemaal vol met glitters. Hoe ik er van nature uitzie bevalt me goed en de bruingroene kleur van mijn ogen in de zon vind ik heel mooi.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Toevallig ben net op zoek naar een nieuwe opleiding, waarschijnlijk bloemist of iets agrarisch. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en dingen te maken. Daarnaast ben ik vooral bezig met het uitwerken van mijn modellendroom. Poseren is echt een hobby. Geen idee of ik er echt werk van zou willen maken, nu vind ik het heel leuk, maar ik denk dat het meer als een verplichting gaat voelen als het een full time job wordt.

Wat maakt je trots?

Dat het lukt qua modellenwerk en dat ik daar aan begonnen ben ondanks dat ik het wel eng vond. Ik heb het gewoon gedaan en heb me niet laten tegenhouden door meningen van anderen over het naakt poseren. Daar ben ik trots op. Vrijheid en een eigen ontwikkeling zijn voor mij heel belangrijk. Dat je je niet mee laat sleuren door de rest, volgens mij geniet je veel meer als je je eigen ding doet. Ik ben gewoon een vrije geest, ook in relaties.

Hoezo dan?

Ik ben polyamoreus, ik sta open verschillende mensen en probeer graag nieuwe dingen.

Wanneer voel jij je op je best?

Tijdens de shoots kom ik wel los, ik loop niet persé graag naakt rond heel de dag, maar het is wel fijn om die foto's te zien. Dan zie ik hoe ik zelf ben, puur natuur en voel ik me lekker in m'n vel. Maar met fijne kleding aan, haren mooi en make-up erop voelt iedereen zich wel mooi volgens mij.

Hou je van flirten?

Hierin ben ik een beetje ouderwets, ik lach veel en maak oogcontact, daarna wacht ik graag tot hij de eerste stap zet. Soms heb ik een impulsief moment, dan stap ik er op af.

Wat wil je absoluut nog een keer gedaan hebben?

Ik zou best nog een keer naar Mexico willen, lekker spontaan een weekje naar een mooi land met mooie mensen. Ik hou wel van avontuur en kan zeker impulsief uit de hoek komen. Bij deze fotoshoot had ik dat ook. Ik dacht 'waarom niet?' En als ik het in mijn hoofd heb dan ga ik ervoor. Bij twijfel moet je het gewoon doen vind ik. Verder zou ik nog wel eens een keer naar een goed ballet willen, het Zwanenmeer bijvoorbeeld. Dat ziet er heel mooi uit, die dans lijkt in mijn ogen onmogelijk dus dat trekt me wel.

En wat heb je al van je bucketlist afgestreept?

Buiten seks hebben. Dat leek me eerst heel eng, maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Alleen dan wel op een plek waar niemand komt, het gaat mij om de natuur, ik hoef niet betrapt te worden.

Wat vind je aantrekkelijk bij een man?

Ik heb geen bepaald type, maar een mooie lach en een beetje een wilde uitdrukking in zijn ogen vin dik heel aantrekkelijk. Dan weet je dat iemand spannend is, maar ook lief. Ik doe niet moeilijk over een grote neus ofzo, iedereen is geschapen zoals 'ie is, het gaat om de klik die je samen hebt.

Waar knap je echt op af?

Meisjes met heel veel make-up en mensen die heel veel online aandacht vragen. Iemand die heel de dag maar wil chatten vind ik niks. Ik ben graag op mezelf. Oh, en mensen die van die Nickelsonachtige jassen dragen. Zeker met zo'n bontkraagje. Dat is echt een afknapper. Of mensen die heel erg dronken zijn, verder kan ik wel veel hebben.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Een beetje flirty aanraken en goed de spanning opbouwen.

Date je graag?

Ja! Nieuwe mensen ontmoeten vind ik erg leuk. Vroeger heb ik wel eens getindert en zo veel mensen ontmoet. Een deel daarvan spreek ik nog steeds en dat zijn ook goede vrienden geworden.

Wat is je grootste seksblooper?

Een keer heb ik zulke ruige seks gehad dat ik flauw ben gevallen, en ik heb mezelf een bloedneus gegeven toen mijn piercing bleef hangen aan het kussen. Zelf kan ik er heel erg om lachen, ik vind het niet echt bloopers.

Wat is jouw ideale avondje uit?

Dat is elke week anders, nu heb ik zin in goede live jazzmuziek en lekker buiten dansen, met wind in mijn haren en een zonnetje. Wandelen vind ik ook leuk en een beetje reizen. Normaal zou ik zeggen dat stappen mijn ideale avondje uit is, maar dat is al wel even geleden.

Wat is de sufste openingszin die iemand ooit op je gebruikt heeft?

Ik hou van slechte openingszinnen! Dat stond vroeger ook op mijn profiel, dus ik heb er echt duizenden ontvangen.

Welke is dan je favoriet?

'Ik ben een slak, maar mijn huisje is gebroken, dus mag ik bij jou slapen?' Een ander meisje zou je wegsturen, ik geef je meteen een kans.

Mannen of vrouwen?

Daar kan ik echt niet tussen kiezen! Vrouwen zijn gewoon heel mooi, en mannen hebben vaak goede humor.

Wat is je meest erogene zone?

Mijn tepels, absoluut.

Doe je aan dirty talk?

Nee, ik ben daar veel te giechelig voor. Ik probeer het wel eens, maar dan is de mood meteen weg. Ik kan er mijn weg niet zo in vinden, het klopt op de een of andere manier niet.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?

Een blowjob in een auto op de parkeergarage, dat is het wel, haha! Sommige mensen zouden het misschien heel spannend vinden dat ik meerdere sexrelaties heb, maar voor mij is dat heel normaal. Ze weten van elkaar dat ik het ook met anderen doe, de een zie ik soms twee keer per maand, de ander een half jaartje niet. Iedereen heeft een eigen leven, dit is leuk voor erbij.

Wat is je stoutste fantasie?

Ik hou wel van dat SM-achtige gedoe, ik zou nog wel eens willen dat iemand in het Duits tegen me aan commandeert. Dat past er op de een of andere manier wel bij in mijn hoofd. Ik ben wel bang dat ik dan ook weer heel hard moet lachen, maar wie weet als ik er dan eenmaal een beetje inzit...

Wat zou je nooit doen?

Meer dan één piemel hoeft van mij niet. Een trio met een meisje erbij, prima, maar niet met meerdere mannen.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?

Voor mij is vreemdgaan dat er wel iets gebeurd is, maar dat je het niet vertelt. Voor mij is dat niet aan de orde, omdat ze allemaal van elkaar weten dat ik meerdere relaties heb. Zolang de liefde er is, is het oké wat mij betreft, dus voor mij is dit niet aan de orde.

Wat is je favoriete standje?

Geen idee hoe die positie precies heet, maar je ligt op je buik, met je billen een beetje omhoog. Een soort liggende doggy. Dat is wel een favoriet van me, zeker als er een beetje aan mn haar getrokken wordt, dat soort fratsen.

Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Een paar jaar geleden had ik een stout moment, toen heb ik een hele doos besteld vol met speeltjes. Die liggen nu in m'n nachtkastje. Ik schaamde me vroeger heel erg voor dat soort dingen en dat vrouwen ook masturbeerden, dus dit was wel een grote stap voor mij. Nu ben ik daar gelukkig helemaal overheen.

Verwennen of verwend worden?

Verwend worden. Ik kan wel eens een beetje lui zijn, haha!

Versieren of versierd worden?

Absoluut versierd worden, maar dan vind ik het wel leuk om daar op in te gaan. Als je mij ziet zitten en dat laat merken, vind ik het tof om je wat beter te leren kennen.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Het ligt eraan met wie je bent. Als je samen een klik hebt, voel je elkaar aan en dan is de sex ook veel beter. Dan ben ik echt goed in bed. Maar wanneer ik niet op een lijn zit met iemand, dan zou het best kunnen dat die ander zoiets heeft van 'zeg, waar ben jij nou mee bezig?'

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Dat zit een beetje in het midden, maar ik vind mezelf wel meer een engeltje.

Heb je ooit weleens een orgasme gefaket?

Toen ik jonger was misschien wel ooit, dat zou ik niet meer zeker weten. Maar faken zou ik nu nooit meer doen. Klaarkomen is ook niet het allerbelangrijkste, het gaat om het genieten, niet om het orgasme. Als je het samen fijn hebt, is het helemaal goed.