Het doek valt dit jaar voor de Kamasutra-beurs

Aan alles schijnt een einde te komen, zo ook aan de Kamasutra-beurs die in 2017 zijn laatste editie zal hebben. Tussen 2...

Aan alles schijnt een einde te komen, zo ook aan de Kamasutra-beurs die in 2017 zijn laatste editie zal hebben. Tussen 29 september en 1 oktober kan je voor de laatste keer terecht in de jaarbeurs in Utrecht om te gluren naar speelgoed en trends voor in de slaapkamer. Datzelfde speelgoed wordt tegenwoordig voornamelijk online gekocht dus ook deze beurs verliest dankzij het www zijn bestaansrecht. De rek is er volgens de organisatie een beetje uit waardoor het evenement in herhaling viel.

Lees ook: Goed nieuws: volgens wetenschappers maakt wijnproeven je superslim

De laatste tijd probeerde de beurs om nog jongeren aan te trekken en veranderde ze de naam van KamaSutra-beurs naar Erotic Festival. Beursmanager Mariska van den Hout laat aan nu.nl weten dat het niet aan de bezoekersaantallen ligt maar dat het tijd is om de focus te verleggen naar andere concepten waarmee ze weer innovatief kunnen zijn. Op de website valt te lezen dat meer dan een miljoen mensen de beurs sinds de oprichting in 2000 hebben bezocht maar dat het grootste erotische lifestyle evenement dit jaar toch echt op zijn einde loopt. Er worden 15.000 kaarten voor 'The Final Edition' tegen een gereduceerde prijs van 20 euro aangeboden.