Billy goes tantra: ‘Ik kan niet meer helder nadenken. Zal ik mijn jurkje uittrekken?’

Elke maand in Playboy: de avonturen van seksjournaliste Billy. Dit keer vliegt Billy naar Ibiza, waar ze is uitgenodigd voor een tantra-retraite in een super-de-luxe villa. ‘Er is plek voor slechts tien koppels. En voor mij, dus.’

billy

Dit is aflevering 5 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Er hangt hier iets speciaals in de lucht. Volgens mij voelt iedereen het. Na een ontspannen welkomstborrel zijn we aangeschoven aan een prachtig gedekte tafel vol kleurrijke zomerse salades en kannen met tinto de verano. Mmm, ik zou bijna vergeten dat ik hier voor m’n werk ben.

Naast me zit Boris. Ik schat hem halverwege de dertig. Aan zijn horloge te zien heeft hij een goedbetaalde baan. Of rijke ouders.

‘Kijk nou, al die vrouwen hier. De één nog mooier dan de ander. Al span jij de kroon, Billy,’ zegt hij.

Even weet ik niet wat ik moet zeggen.

Deze man is 100 procent mijn type. Zelfverzekerd. Gevoel voor humor. Ambitieus. En een goede kop. Misschien is het ook de manier waarop hij naar me kijkt. Stout en ondeugend. Pfff, misschien is de tinto de verano een beetje naar mijn hoofd gestegen. Ik neem nog een slok, terwijl een zacht briesje mijn warme lijf streelt en ik de koele lucht diep inadem. Boris’ lippen op de mijne... stel je voor. Mmm, ik denk dat we heerlijk zouden zoenen.

Ik wuif mijn gedachten weg.

Maar als ik opzijkijk, zie ik dat hij me aandachtig aankijkt, zijn ogen hebben zich tot spleetjes geknepen. Zou hij mijn gedachten hebben geraden? Dan voel ik hoe hij zijn hand op mijn warme bovenbeen legt. Ik ben heel even overdonderd door zijn onbeschaamdheid, maar zak dan weg in de opwinding die voorzichtig vanaf mijn bovenbeen naar boven klimt.

Wow. Het is de tweede avond en we zitten in de tantratempel, een supersfeervolle en sexy ingerichte tipitent. Uit de speakers klinken sensuele en licht hypnotiserende klanken. De groep is gestart met ademhalingsoefeningen, waarbij elk stel een hele tijd synchroon ademhaalt en vervolgens oogcontact mag maken. Wegkijken is uit den boze.

Dan is het tijd voor massagetechnieken. De zachte, maar zelfverzekerde stem van Liesbeth nodigt iedereen uit om zich helemaal te ontbloten. Zij is hier de tantra-expert, ik schat haar eind veertig; type yogadocente met fantastisch lijf, gehuld in een kleurrijke bohemian zomerjurk. De opdracht: je volledig overgeven aan de handen van je partner, nadat hij of zij een blinddoek bij je heeft omgedaan. Verder is er maar één regel: raak aan wat goed voelt, behalve de geslachtsdelen. Die zijn verboden terrein.

Ik zie hoe lichamen worden ingeölied, en kronkelend van genot de subtiele aanrakingen ondergaan. De energie in de ruimte transformeert volledig en de tantratempel begint zich langzaam te vullen met gewillig gekreun, dat de zachte muziek op de achtergrond overstemt.

Wow, daar ligt een vrouw die schokkend klaarkomt, terwijl haar man de huid rondom haar kutje streelt en streelt en streelt.

Ik voel hoe de opwinding langzaam mijn lijf overneemt. Ik maak nog wat laatste notities en klap dan mijn notitieblok dicht. Even vervloek ik het feit dat ik hier zit, aan de zijlijn, zonder partner, terwijl ik lijdzaam moet toekijken naar dit voorspel.

‘En nu mogen jullie langzaam terugkomen en je weer focussen op mij. De blinddoeken mogen af. Laat je ogen rustig wennen aan het licht en haal een paar keer diep adem.’

‘Zo, mooie mensen. Dan is het nu tijd voor de sacred slut-oefening, een van mijn favoriete oefeningen,’ zegt Liesbeth. Haar helderblauwe ogen kijken geamuseerd de ruimte rond. ‘Tijdens deze oefening mogen jullie, lieve mooie vrouwen, jullie stoutste en meest kinky kant uiten en toegeven aan wat goed voor je voelt. Volledig vrij van schaamte en oordelen. Regels zijn er niet, want een sacred slut weet precies wat ze moet doen en is wars van regels. Ik zal jullie een voorbeeld geven.’

Alle ogen zijn gericht op Liesbeth. Langzaam maakt ze de knoopjes van haar jurk los. De jurk valt op de grond. Eronder draagt ze helemaal niks. Haar borsten zijn klein en stevig, haar billen perfect rond. Dan begint ze haar heupen te bewegen, terwijl ze haar benen spreidt en iets vooroverbuigt. Ze gunt iedereen uitzicht op haar zachtroze kutje, terwijl ze uitdagende rondjes met haar billen draait. Wow, wat is dit... opwindend. En zo.... schaamteloos.

De andere vrouwen volgen haar voorbeeld. Sommigen zoeken elkaar op, kronkelen om elkaar heen. Weer een ander begint zichzelf langzaam te strelen, terwijl een kreun uit haar mond ontsnapt. Het lijkt wel alsof er een seksgodin in ze ontwaakt is en ze zichzelf helemaal laten gaan. De seksuele energie die is vrijgekomen, kan ik in elke vezel van mijn lijf voelen, en mijn kutje trekt zachtjes samen.

Ik kijk naar Boris. Zo te zien laat de aanblik van al deze sexy sacred sluts zijn pik ook niet onberoerd. Mmm, mooie lul heeft hij. Dan kruist zijn blik de mijne. Ik voel hoe mijn ademhaling iets versnelt.

‘En dan wil ik jullie nu allemaal uitnodigen om in een cirkel te komen zitten en na te denken over je diepste seksuele verlangen,’ begint Liesbeth weer. ‘Iets wat je graag met je partner zou willen doen, maar nog nooit eerder hebt uitgesproken. Neem dan plaats naast iemand die niet je partner is en fluister je stoutste verlangen zachtjes in zijn of haar oor. Billy? Als je wilt, mag je ook meedoen.’

Mijn wangen gloeien.

Ik sta op en ga zitten, terwijl de kring zich vormt. De stof van mijn zomerjurkje plakt tegen mijn lijf, maar ik durf het niet uit te trekken. Nog niet. Als ik even later opzij kijk, zie ik dat Boris naast me is komen zitten.

Hij ziet er verwilderd uit, op een heerlijke manier. Wat zou ik mijn innerlijke sacred slut graag op hem loslaten. Ik laat mijn blik nog even over zijn stijve glijden. Ik kan het niet laten. Dan schuift hij iets dichter tegen me aan en begint in mijn oor te fluisteren. Mmm, hij klinkt botergeil.

‘Mijn stoutste verlangen gaat over jou, Billy. Ik wilde je al vanaf het moment dat ik je sangria zag inschenken tijdens de welkomstborrel. Hoe zelfverzekerd je daar stond, in je witte zomerjurkje. En hoe je je benen iets voor me spreidde toen ik onder tafel stiekem mijn hand op je bovenbeen had gelegd.’ Pfff... Ik voel hoe mijn wangen kleuren. Hoe mijn ademhaling versnelt.

Boris gaat verder: ‘Ik neem je mee naar buiten. Je weet wel, naar dat ene plekje bij het zwembad, waar je de zonsondergang zo mooi kunt zien. Ik duw je op de ligstoel en trek je jurkje uit. Je bent nog mooier dan ik me had voorgesteld. Langzaam kus ik mezelf een weg naar boven. Ik kus je borsten, lik zachtjes aan je tepels. Dan ga ik naar je hals. Zachte natte kusjes... Als ik je oor bereik, fluister ik wat ik de komende uren met je lichaam en geest wil doen.’

Mmm, deze man. Hij weet precies wat hij moet zeggen om me in vuur en vlam te zetten. Ik kan niet meer helder nadenken. Heb het bloedheet. Zal ik mijn jurkje uittrekken?

Dan hoor ik Boris’ stem weer: ‘Je bent zo mooi, Billy. Je borsten... fuck. Je heerlijk zachte billen... Ik ga alles met je doen
waar je naar verlangt. Je kreunt. Hard. Ja, laat je maar gaan. Laat je maar helemaal gaan. Je bent mijn favoriete sacred slut. Mmm, wat heerlijk hoe je je benen spreidt. Windt dat je op? Mij naar je laten kijken? Naar je kutje dat nu nog verpakt is in een string die glimt van jouw vocht? Ik ga je uitpakken, Billy. Nu. Je knikt. Ik schuif je slipje iets opzij en laat mijn vingers over en in je kutje glijden. Terwijl ik je diep in je ogen aankijk, begin ik je met mijn vingers te neuken. Fuck, wat ben je nat. Je beweegt wild. Bepaal jij het ritme maar. Je weet precies wat je doet. En wat je lekker vindt. Mmm, Billy. Ik doe alles wat je wil dat ik met je doe. Je heupen gaan tekeer, terwijl je me verwilderd aankijkt. Dat vind je lekker, hè? Hoor je hoe nat je bent?’

De manier waarop Boris naar me kijkt... hoe hij mijn lijf aanbidt. Vol lust. Ik kan zijn woorden in elke vezel van mijn lijf voelen. Hij maakt me gek.

Nog één keer fluistert hij in mijn oor: ‘Schokjes trekken door je hele lijf. De blik in je ogen is... onbeschrijfelijk geil. Ik neuk je inmiddels zo hard dat ik voel dat je bijna gaat komen. En dan zuigt je kutje zich vast aan mijn vingers. Je hele lichaam begint ongecontroleerd te schokken en je schreeuwt het uit.’

Wow, dit was echt... hemels. Zonder aanraking. Alleen zijn woorden, die hij zacht in mijn oor fluisterde. Zo heerlijk. Wazig kijk ik om me heen. Puur genot. Mmm, ik heb me in tijden niet zo sexy en stout gevoeld.

Misschien ook voor jou:
’Merel komt dicht tegen me aan dansen. Mijn tepels reageren direct op haar’
Goodlife
  • Nina Mathijsen