Check hier de nieuwe beelden van Alien: Covenant

In Alien: Covenant volgen we de crew van een ruimteschip dat als doel heeft een nieuwe, paradijselijke planeet te bereik...

In Alien: Covenant volgen we de crew van een ruimteschip dat als doel heeft een nieuwe, paradijselijke planeet te bereiken. Het zou geen Alien-film zijn als dat niet gigantisch fout ging. We lieten al eerder de proloog en de trailer zien waarin duidelijk naar voren komt dat regisseur Ridley Scott het oude Alien-universum niet vergeten is in de nieuwe film.

Lees meer: Tatjana Simic wil graag lepeltje-lepeltje

Scott is een rasechte veteraan op het gebied van cinema, zo was hij betrokken bij de productie van Blade Runner, Hannibal, The A-Team, The Martian, en Alien. De oorspronkelijke films met Sigourny Weaver behoren ondertussen tot de gevestigde orde in de filmgeschiedenis. Ze zijn legendarisch en zullen dat ook wel blijven. Alien: Covenant is het vervolg op Prometheus uit 2012 en belooft weer veel actie, wapens, Xenomorphs en facehuggers.

De releasedatum van de nieuwste film komt steeds dichterbij, die is namelijk op 19 mei. Als laatste voorproefje heeft 20th Century Fox er nog even twee promotiespotjes uit geknald. Hierin zien we boodschappen van de crew van het ruimteschip aan het thuisfront, gemixt met POV shots van een missie die (natuurlijk) fout gaat. Bekijk ze hieronder:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=icNG-g3pl_I[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6iQFWAaVAzM[/embed]