Je komt niet zo maar binnen bij het exclusieve seksfeest Killing Kittens

Wanneer je vriendin en jij zin hebben in een avontuurlijk uitstapje, dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt nat...

Wanneer je vriendin en jij zin hebben in een avontuurlijk uitstapje, dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk proberen of iemand uit jullie kennissenkring in is voor een trio, bij een parenclub aankloppen of naar erotisch feestje gaan. Maar als die opties afvallen, jullie heel het plaatselijke aanbod al gehad hebben, of je geen zin hebt om tussen het plebs te staan, dan kun je natuurlijk ook proberen om binnen te komen bij Killing Kittens.

Lees ook: Doe eens gek: maak een kroegentocht per vliegtuig

Dit kittige feestje strijkt dit weekend voor het eerst haar pootjes uit naar Nederland. Er zijn al eerder exclusieve edities geweest in onder andere Londen en New York. Komende zaterdag, op 22 april gaat er op een geheime locatie in Amsterdam een exclusieve groep knappe en succesvolle mensen een veelbelovende avond tegemoet.

killing-kitttens 2Killing Kittens in New York

Hoezo 'knappe en succesvolle mensen'? Nou, omdat je door een keuring heen moet, voor je überhaupt kans maakt om binnen te komen. Een kaartje koop je niet zomaar. En mocht je nou een enorm goed uitziende en ambitieuze man zijn die nog geen plannen heeft komende zaterdag, zorg dan maar dat je een vrouwelijke compagnon meekrijgt. Als man kom je niet binnen in je eentje.

Al deze maatregelen worden volgens de organisatie getroffen om 'plezier van hoog niveau te kunnen garanderen'. Je hoeft als lid van Killing Kittens in ieder geval niet bang te zijn dat je internetgekkies (in spe) tegenkomt op jouw feestjes. Ook hangt er een iets exclusiever prijskaartje aan, samen met een dame ben je €250 kwijt, een single lady betaalt €100. Maar daar krijg je ook wat voor terug. Receptie met cocktails en oesters, anyone?

Ga je een kansje wagen? Aanmelden kan hier.