Wesley Sneijder wordt horecabaas, deze 6 voetballers gingen hem voor

Volgende maand opent Wesley Sneijder een nieuwe hotspot op party eiland Ibiza. In het geheim werkte de voetballer samen...

Volgende maand opent Wesley Sneijder een nieuwe hotspot op party eiland Ibiza. In het geheim werkte de voetballer samen met William Kaay aan de nieuwe tent waardoor ze nu al de puntjes op de i kunnen zetten zo is in de Telegraaf te lezen.

'Ja, het is goed gelukt om alles in alle rust op te zetten. We zijn al bijna klaar. We zijn de puntjes op de i aan het zetten, werklui zijn druk bezig om de inrichting op tijd af te krijgen en het eruit te laten zien zoals we alles hebben bedacht.'

Lees ook: Van autobumper tot art: de vette sculpturen van Joel Morrison

Sneijder is niet de enige voetballer die de stap van het veld naar de horeca maakt. De onderstaande zes spelers gingen hem al voor. Je kunt natuurlijk een drankje drinken op Ibiza, gaan wij ook doen, maar tot die tijd kan je altijd nog terecht bij de onderstaande horecazaken van verschillende voetballers:

Frank Rijkaard: eigenaar van Dengh in Utrecht

In het Maximapark in Leidsche Rijn tref je Dengh aan. Rijkaard opende het restaurant samen met Perry Overeem in 2015.

Lionel Messi: eigenaar van Bellavista del Jardin del Norte in Barcelona

De naam van het restaurant is een hele mondvol en de buren heb geregeld last van geluidsoverlast maar Messi is nog altijd mede-eigenaar van dit restaurant in Barcelona. De hotspot opende in de zomer van 2016.

U?ur Y?ldirim: voormalig eigenaar van Que Pasa in Deventer

De voormalige international Yildrim was eigenaar van Que Pasa. Onlangs kwam het restaurant in opspraak wegens een uitgebuite kok. Yildrim zelf heeft hier niets mee te maken gehad, zijn tent was al gesloten toen twee nieuwe horeca-ondernemers onder dezelfde naam, in hetzelfde pand een afhaalzaak openden.

Gerard den Haan: eigenaar van Cafetaria 't Akkertje in Beneden-Leeuwen

Afgelopen maand kwam zijn boek 'Gerard den Haan, Schoppen en Slaan' uit. Als ondertitel voert de boek 'De slechtste voetballer van Nederland.' Die slechtste voetballer staat nu patat te bakken in een best toffe cafetaria met futuristisch design.

Bjorn Ruytinx: eigenaar van Café Sport in Leuven

De Belgische voetballer Ruytinx speelt als aanvaller voor FCO Beerschot Wilrijk en is in het weekend kroegbaas in Leuven. Hij opende de tent, die eerst van een andere eigenaar was, begin 2016 omdat hij, volgens hemzelf, in de herfst van zijn carrière zit en aan de toekomst moet denken.

Gregor Breinburg: eigenaar van Miami Lounge in Nijmegen

Breinburg staat op het veld voor N.E.C maar heeft in Nijmegen zijn eigen zaak geopend waar de gasten via een Ipad bepalen wat er gedraaid wordt.