Hitsig tijdens het festivalseizoen? Dit is hoe je seks hebt in een veel te klein tentje

Sta jij deze zomer ook te zweten op een festival met de ambitie om te scoren? Dan is deze voor jou

tent

Je hebt kaarten weten te bemachtigen voor Lowlands, Mysteryland en Pukkelpop en hebt je jaarvoorraad condooms ingepakt; jij bent helemaal klaar om te scoren op een festival. Met wat slechte openingszinnen op zak en je vrienden die vier dagen voor de start al veel te dronken waren om te functioneren trekken jullie erop uit. Eerst wat lokale reizigers in de Sprinter irriteren en dan kunnen jullie los. Zodra je het festivalterrein op stapt ben je hitsig en ready; die kleine pop-up tent in je rugzak is niet de enige die dit weekend opgezet wordt. Tijd om te dansen, te drinken én die speciale festival-schone te vinden met wie jij de eerste nacht in je tentje door mag brengen. Je veel te krappe tentje. Hoe ga je dat in hemelsnaam aanpakken?

Het voorwerk

Je spannende avontuurtje begint al voor aankomst: wil die ene vriend die nooit zelf zijn zaakjes op orde heeft het hele weekend bij jou in de tent kruipen? Zeker niet. Wanneer je seks wilt hebben op een festival is het, om voor de hand liggende redenen, belangrijk om alleen in een tent te slapen. Dus stuur je vrienden naar de Decathlon voor een goedkope kant-en-klaar tent. Jouw sekspaleisje komen ze in ieder geval niet in. Daarnaast is het handig om alle benodigdheden in ieder geval bij de hand te hebben. Moet je eerst je hele sporttas overhoop halen om bij je familypack condooms te komen? Dan is de kans groot dat ze je tent alweer uitgekropen is voor je die feestmuts uit de verpakking hebt kunnen krijgen. Ook een (opgepompt) tweepersoonsluchtbed is een must. Tenzij je van plan bent om de hele nacht van bil te gaan. In dat geval veel succes, tijger.

Sfeerlichtjes

Goed, kinders. Wie van jullie weet wat er gebeurd als je in het donker in een tent een zaklamp aan doet? Heel goed. Dan kan de hele camping meegenieten van jullie hete avondje. Doe dus geen lichtje aan voor de sfeer en laat de zaklampen in de tas. Tenzij je natuurlijk graag bekeken wordt door de vrienden waar je op de peuterspeelzaal naast zat te kleien. Dan hebben wij niets gezegd. Zorg dat je de rits van je tent een klein beetje open laat om door te luchten en zorg dat je die zweterige schoenen en sokken al vóór het naar binnen gaan uittrekt. Niemand wordt opgewonden van de geur van jouw tenenkaas.

Stilletjes en standjes

Het beste standje voor seks in een tent is toch wel de oude vertrouwde missionaris. Deze zorgt voor het minste geluid en weinig beweging. Want een wild schuddende tent biedt toch niet de privacy en discretie die je voor ogen had. Houdt altijd rekening met anderen op het terrein. Er komt namelijk een moment dat mensen willen slapen. Wanneer jij en die festivalmeid dan keihard van bil gaan is de kans groot dat iemand - niet geheel per ongeluk - jouw tent voorziet van een frisse laag ochtendurine. Tja... Je moet er wat voor over hebben.

Knowhow
  • Mellowed
  • Adobe Stock