Idris Elba en Matthew McConaughey vechten het uit in The Dark Tower

Idris Elba en Matthew McConaughey samen in één film is een goed begin. Als het verhaal dan nog een sequel op het magnum...

Idris Elba en Matthew McConaughey samen in één film is een goed begin. Als het verhaal dan nog een sequel op het magnum opus van Stephen King is dan schep je onvermijdelijk hoge verwachtingen. De eerste beelden zijn veelbelovend. Even was er ophef over de huidskleur van de hoofdrolspeler (gespeeld door Elba) aangezien die in de boeken blank was. Onzin zeggen wij, Elba gaat dit keihard rocken.

Lees ook: Trailer: de Underwoods zijn terug in House of Cards seizoen 5

Op Twitter gingen de twee acteurs gisteren al speels met elkaar in discussie terwijl de eerste beelden van de film het internet op druppelden. De eerste echte trailer staat sinds gisteravond ook online en tref je hieronder aan. Dit wordt episch, dat staat vast.

De Dark Tower reeks van schrijver King is behoorlijk verwarrend te noemen. De acht boeken omvatten een verhaal over een multiversum, cowboy's, tijdreizen, een donkere toren en het doorbreken van de vierde muur. Terwijl de film gebaseerd is op de eerste drie boeken is het ook een vervolg op de laatste vijf boeken. Geïntrigeerd maar je hebt de boeken nog niet gelezen? Dan raden we alle acht aan als verplicht zomer leesmateriaal. Mocht je daar nu echt geen trek in hebben kijk dan uit naar de film die 27 juli in de Nederlandse bioscopen verschijnt.  We hebben er zin in!

https://www.youtube.com/watch?v=GjwfqXTebIY