Kim Feenstra: 'Eten geeft me net zo'n gevoel als sex'

Je kan het Gronings supermodel Kim Feenstra (31) voor twee dingen wakker maken: eten en seks. Goed om te weten. Tegenwoo...

Je kan het Gronings supermodel Kim Feenstra (31) voor twee dingen wakker maken: eten en seks. Goed om te weten. Tegenwoordig treffen we Feenstra niet alleen voor maar ook achter de camera aan. Onlangs bracht ze haar kookboek Food Talk uit. In het voorwoord vertelt ze openlijk waar ze allemaal wakker gemaakt voor worden. Onze collega's bij Panorama besloten daarom maar eens langs te gaan voor een praatje. Groot gelijk hebben ze.

Lees ook: Grillen voor gevorderden: tips & tricks van Jord Althuizen

'Ja echt. Van eten word ik echt heel blij, en het geeft me net zo'n gevoel als bij seks: je voelt je er beter door. In mijn boek schrijf ik niets voor niets dat beide bedoeld zijn om van te genieten.' Woorden waar wij ons bij Playboy helemaal bij aan kunnen sluiten.

Ze heeft trouwens ook nog een goede katertip: 'Als je de avond ervoor veel hebt gezopen, moet je natuurlijk zo vet mogelijk eten. Dat kan met onze cheeseburger. Dan ben je zo weer fit, haha.' Wel handig om er volgens Feenstra nog een smoothie aan toe te voegen om de benodigde vitaminen binnen te krijgen. Goed, zuipen, cheeseburgers en sex dus, lijkt ons een keer gezellig.

Ordinary Day...

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Monday

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

FESTIVIBES #newmoonfestival

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

 

By @crisdebosphotography

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op