De race verlaten en Mariah Carey leren kennen, Verstappen had echt zijn dag niet

De race in Bakoe tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan was meer dan spectaculair te noemen, al moesten wij Nederlanders...

De race in Bakoe tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan was meer dan spectaculair te noemen, al moesten wij Nederlanders het meest interessante element van de race bijna volledig missen. De Red Bull-bolide van Verstappen besloot er voor de vierde keer de brui aan te geven waardoor Max met een teleurstellende 'Here we go again' de baan al vroeg moest verlaten. Jammer, vooral omdat een winst er nog wel eens in had gezeten gezien alle omstandigheden op de baan. Als zelfs Lance Stroll derde kan worden, en een tijdlang op P2 kan blijven staan, dan had Verstappen met gemak op het podium kunnen eindigen. Mits zijn wagen het zou blijven doen natuurlijk.

Lees ook: Grenzend aan perfectie: de McLaren 720s

Afijn, schrale troost misschien maar Verstappen heeft wel Mariah Carey ontmoet. Spannend hoor. Oké eigenlijk stelt het vrij weinig voor en is Carey ontmoeten tijdens een GP het laatste waar je aan denkt. Arme Max, eerst op de baan pure pech hebben, dan staat Riccairdo na zijn winst het interview met David Coulthard te houden met jouw petje op en dan moet je ook nog eens Mariah Carey aanhoren. Hij had zijn dag echt niet.

Ook Hamilton moest het ontgelden.

@f1 we are excited to be here #bakugp #rocky @lewishamilton

Een bericht gedeeld door Mariah Carey (@mariahcarey) op