Max Verstappen tot 2023 in de stal van Red Bull

Verrassend nieuws uit het paddock. Max Verstappen verlengt zijn contract bij Red Bull Racing tot 2023.

Max Verstappen tot 2023 in de stal van Red Bull

Red Bull

Dat maken Max Verstappen en Red Bull Racing bekend via hun social media. “Ik ben heel erg trots en blij dat Red Bull Racing mijn thuis blijft tot 2023. We zijn dit avontuur samen begonnen en zij steunen mij sinds de eerste dag. Ik wil samen met Red Bull en Honda vechten voor het wereldkampioenschap. Het beste moet nog komen,” laat Max op zijn Twitter weten. Ook Red Bull is blij met het nieuws laat het weten.

Max Verstappen

Verstappen had een contract tot 2020 en het was maar de vraag of hij zou blijven. Doordat er in 2021 nieuwe regels komen leek er ook een stoelendans qua coureurs op gang te komen, want ook de contracten van Lewis Hamilton en Sebastian Vettel liepen tot 2020. Nu Verstappen en Leclerc beiden hun contracten hebben verlengt lijkt de kans kleiner dat er echt grote veranderingen zullen plaatsvinden. Toch is er nog altijd het gerucht dat Lewis aan het eind van volgend seizoen Mercedes zal verruilen voor Ferrari. 

Honda

Met het aanblijven van Verstappen lijkt het ook waarschijnlijk dat Honda voor een langere tijd bij Red Bull betrokken blijft. Hoewel de leverancier zijn contract heeft verlengd tot 2021, is het de vraag of ze daarna verder willen gaan. Nu Verstappen in zijn bericht ook Honda benoemt lijkt die kans weer wat groter.

Entertainment
  • Panorama
  • Hollandse Hoogte