Deze topmodellen zonder hoogtevrees zijn een hit op internet (FOTO’S)

Mooie vrouwen bovenop hoge gebouwen. Dat moet niets anders dan een hit worden. En surprise: dat werd het natuurlijk ook....

Mooie vrouwen bovenop hoge gebouwen. Dat moet niets anders dan een hit worden. En surprise: dat werd het natuurlijk ook.

De 22-jarige Russische fotograaf Alexander Remnev kwam op dit fantastische idee. Al sinds 2009 (toen was hij dus 15 jaar oud!) is hij bezig om zijn idee uit te werken. Hij reisde door 38 landen om hoge gebouwen te spotten voor de fotoserie. Daar beklom hij de flats om te kijken of het wat is voor zijn kiekjes.

Lees ook: Jordanna Vyse draagt het liefs zo min mogelijk

Het echte project startte pas eind 2015. Daarvoor ging hij met de modellen naar daken in Hong Kong en Rusland. ‘Ik hou van vrouwelijke schoonheid en het is voor mij om makkelijker te werken met meisjes’, zegt de fotograaf. Daar kunnen wij natuurlijk wel inkomen.

Maar de fotograaf heeft het nog beter voor elkaar dan al gedacht. De modellen betalen zelfs om op een dak gefotografeerd te worden. Ze moeten ongeveer €175 betalen om een kiekje te hebben waarbij ze sexy op een dak liggen.

Zelf is de fotograaf ook een echte daredevil. Op zijn Facebook- en Instagramaccount staan verschillende foto’s waarbij de Tarzan van de flatgebouwen hijskranen en hoge gebouwen beklimt.

 

Dit bericht verscheen eerder op Panorama