De laatste trailer van Dunkirk weet de spanning vast te houden

De laatste trailer van Christopher Nolan's Dunkirk weet de spanning vast te houden en de laatste weken wachten op de fil...

De laatste trailer van Christopher Nolan's Dunkirk weet de spanning vast te houden en de laatste weken wachten op de film ondraaglijk te maken. Dunkirk vertelt het verhaal van 400.000 Franse, Canadese Belgische en Britse soldaten die vast zaten op het strand van Duinkerke in Noord Frankrijk aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Terwijl ze wachten op de evacuatie worden ze omsingeld door de Duitsers en van alle kanten aangevallen. Uiteindelijk worden onder andere doodnormale vissersschepen ingezet in een poging de mannen te redden.

Lees ook: Dit is de laatste trailer van Game of Thrones seizoen zeven

De film is geregisseerd door Christopher Nolan (The Dark Knight, Interstellar, Inception) waarmee we in ons julinummer een groot interview hebben. Pik dus voor alle Dunkirk en Nolan informatie onderweg naar huis nog even de Playboy op. In de hoofdrol zien we de inmiddels bewezen Tom Hardy. Twintig juli draait de film in de Nederlandse bioscopen.

https://www.youtube.com/watch?v=NjBV8gAGfVU