Een oubollige Matt Damon versus de maffia in Suburbicon

Eindelijk hoeft Matt Damon eens niet van een andere planeet of uit een oorlogsgebied gered te worden en neemt Damon het,...

Eindelijk hoeft Matt Damon eens niet van een andere planeet of uit een oorlogsgebied gered te worden en neemt Damon het, nadat zijn familieleven ruw verstoord wordt, voor zichzelf op (iemand berekende eens dat men fictief 900 miljard dollar heeft uitgegeven aan het redden van Matt Damon). Goed dat kon hij ook aardig in de Bourne-films maar niet eerder deed hij het zo humoristisch als nu.

Lees ook: Playboy in gesprek met Michiel Huisman: 'Ik droom ervan om in grote films te spelen'

De film is geregisseerd door niemand minder dan George Clooney die eens aan de andere kant van de camera wil staan en onlangs zijn tequilamerk verkocht voor een miljard dollar, daarnaast is het script geschreven door de Coen broers die je misschien kent van The Big Lebowski, Bridge of Spies en Fargo.  Het verhaal gaat over een man wiens saaie leven op zijn kop wordt gezet nadat er bij hem wordt ingebroken. De man lijkt te knappen en zelf op een gewelddadige wijze achter de maffia aan te willen gaan. Een prima crew en cast, wij zijn benieuwd.

https://www.youtube.com/watch?v=IYga2m0V2O0