Voor elk wat wils: de nieuwe kleurrijke opties voor je BMW i8

De keuze wat betreft stijlvolle sportwagens indien je een hybride of volledig elektrische bolide wil is nog altijd wat b...

De keuze wat betreft stijlvolle sportwagens indien je een hybride of volledig elektrische bolide wil is nog altijd wat beperkt. Je kunt natuurlijk voor een Karma Fisker of een Tesla gaan maar één wagen is duidelijk de grote favoriet: de BMW i8. En die wordt steeds veelzijdiger en kleurrijker.

Lees ook: Het nieuwe smoelwerk van de BMW i8

BMW blijf het i8-canvas keer op keer van een nieuw likje verf voorzien, dit jaar onthulde BMW verschillende special-edition versies. Eerder waren er de Protonic Red en Yellow Editions en nu is er de i8 Protonic Frozen Black Edition. Later dit jaar komt ook een Protonic Frozen Yellow Edition op de markt. De Protonic Frozen Black exterieurkleur wordt aangevuld met een Frozen Grey metallic waardoor de lijnen van de wagen bijzonder dynamisch ogen.

De BMW i8 Protonic Frozen Black Edition werd voor het eerst getoond in Genève  waar van 9 tot 19 maart de Geneva Motor Show 2017 plaatsvond. Sinds april kan je hem aanschaffen, haast is wel geboden want BMW kondigde aan dat het een gelimiteerde oplage betreft. Wij zien hem al staan op de oprit, zonnepanelen op het dak van je huis, stekker erin en karren maar. Zelf je auto wrappen kan natuurlijk ook, vorig jaar toonde een autoverhuurbedrijf deze Pokémon-versie.

[gallery type="rectangular" size="medium" ids="204667,204669,204671,204673,204675"]