We krijgen definitief nog eenmaal Daniel Craig als James Bond

Het komt niet vaak voor dat er zo veel wordt gespeculeerd naar wie een bepaalde rol gaat vervullen in een film. Natuurli...

Het komt niet vaak voor dat er zo veel wordt gespeculeerd naar wie een bepaalde rol gaat vervullen in een film. Natuurlijk kent de James Bond-geschiedenis zo zijn veelbesproken overnames van het karakter en zo ook werd de laatste tijd uitentreuren besproken wie 007 zou worden. Welnu, de kogel is door de kerk hoor. Daniel Craig (49) heeft zelf aangegeven dat hij nog eenmaal de rol van onze favoriete Britste geheim agent op zich zal nemen.

Lees ook: Zo scherp als James Bond zijn? Dat kan jij leren, het geheim zit hem in savoir-faire

Momenteel is Craig op persreis voor zijn nieuwe film Logan Lucky. Toen hij aanschoof bij Stephen Colbert kwam vanzelfsprekend Bond ter sprake. Craig gaf aan dat hij zijn opmerking over het doorsnijden van zijn polsen indien hij nog een Bond-film moest maken ondoordacht was. De vraag werd hem destijds  twee dagen na de afronding van Spectre gesteld, op een moment van totale uitputting. Volgens Craig was het altijd al de bedoeling om minimaal vijf films als 007 te maken. De vijfde Bond-film met Craig moet in 2019 verschijnen.