Niet alleen winter komt, er zijn nu Game of Thrones-dildo's

Een Australische sexwinkel genaamd Geeky Sex Toys, tja je verzint het niet, komt met een wel heel bijzondere dildo: de G...

Een Australische sexwinkel genaamd Geeky Sex Toys, tja je verzint het niet, komt met een wel heel bijzondere dildo: de Game of Thrones-dildo in de vorm van Jon Snow's zwaard Long Claw. Nu begrijpen wij zelfs dat genoeg vrouwen graag een avondje  met Jon Snow in een grot willen doorbrengen ergens in een besneeuwd gebied maar helaas is Snow (en acteur Kit Harington) niet voor iedereen beschikbaar en zullen sommigen het moeten doen met zijn zwaard.

Lees ook: Sophie Turner leerde over sex door Game of Thrones, dit zijn vijf sexlessen uit de serie

De dildo kost 110 dollar, wat neerkomt op 93 euro, en ontving de naam Game of Moans Long Shaft. Mocht je nog een cadeau willen hebben voor een vriendin die echt ontzettend Game of Thrones-fan is dan weet je wat je moet bestellen. Oh, als je dan toch bezig bent bestel je natuurlijk ook het vibrerende ei dat je bewaard in een drakenei.

De winkel ligt overigens boordevol frappante speeltjes, zo tref je ook een Spidermandildo aan en heb je een Dix The Destroyer, vernoemd naar jawel: Drax the Destroyer uit Gardians of The Galaxy. Kopen doe je hier.