Zo vierden Mayweather en McGregor hun afterparty's

Na de veelbesproken bokswedstrijd was het tijd voor onstpanning, drank en vrouwen. McGregor liep al tijdens de persconfe...

Na de veelbesproken bokswedstrijd was het tijd voor onstpanning, drank en vrouwen. McGregor liep al tijdens de persconferentie rond met een fles whisky van zijn eigen merk Notorius en hoewel Mayweather het nog even rustig aan deed met zijn flesje water stond ook hij even later het gevecht te vieren.

Lees ook: Floyd Mayweather geeft na het gevecht een afterparty in zijn stripclub

Natuurlijk won Mayweather maar beide heren hebben genoeg redenen om te feesten. Hoe ze dat deden lieten ze maar wat graag zien via hun sociale media en anders was er altijd iemand in de buurt met een camera of telefoon.

Mayweather ging, zoals hij beloofde, naar zijn stripclub Girls Collection waar hij aankwam in zijn Bugatti Veyron.

https://www.youtube.com/watch?v=FG4RQOqOXRA

Ook op Instagram liet hij zien te gnieten van het verdiende geld, naar verluidt gaf hij alleen al 2 miljoen uit tijdens het feest. Al vermoeden we dat we die roddel met een korrel zout kunnen nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=mu8a7UHqhCU

McGregor stond inene zelf achter de draaitafels. Hij vierde het feest met een select groepje mensen, ongeveer 2000 feestgangers konden met de borrelende Ier losgaan. 'Het gevecht ging niet zoals we wilden maar we gaan wel feesten alsof het wel zo was.'