Sylvie Meis staat op de cover van Grazia en geeft voorproefje van haar eigen lingerielijn

Onze lieftallige collega's bij Grazia vieren feest, het blad bestaat namelijk tien jaar. Ontzettend tof voor hen, maar o...

Onze lieftallige collega's bij Grazia vieren feest, het blad bestaat namelijk tien jaar. Ontzettend tof voor hen, maar ook fijn voor ons want naast het feit dat wij ze op de redactie graag helpen met het eten van taart en het drinken van een borrel hebben ze Sylvie Meis weten te strikken voor een covershoot. De blondine bewijst maar weer dat ze er nog altijd geweldig uitziet.

Lees ook: Alle foto's van Anna Nooshin in haar Hunkemöller Swimwear

Daarnaast wisten ze ons bij Grazia te vertellen dat Sylvie Meis haar eigen lingeriemerk lanceert en dat dit al hele aardige vormen aanneemt. Ze was een lange tijd het gezicht van Hunkemöller, maar besloot vorig jaar het stokje door te geven aan Doutzen Kroes (dat was ook feest trouwens). Sylvie is inmiddels een jaar verder en is de afgelopen maanden dan ook druk in de weer geweest met haar eigen lingeriemerk Sylvie Flirty Lingerie, klinkt veelbelovend. In oktober zal ze de lingerielijn echt presenteren, wij zullen klaarstaan.

?? @grazia_nl anniversary issue! #grazia10 @alek__photographer @ellenromeijn

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Hola? #Mallorca #Sundays #familytime ? @michaelgoldenbaum @serenagoldenbaum

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op