Jaimie Vaes deelt meer over Playboy-shoot: 'Wat is er mis met naakt gaan in de Playboy?'

In haar column in de nieuwste Grazia deelt onze nieuwste Playmate iets meer over haar shoot voor Playboy 8: 'ik doe dit niet om zieltjes te winnen'

Jaimie

Dat wij ongelooflijk trots zijn op de laatste Playboy met op de cover Jaimie Vaes is natuurlijk geen geheim. Maar ook Jaimie zelf is gelukkig helemaal blij met het eindresultaat. In haar column voor Grazia schrijft ze deze keer over haar ervaring en daarbij deelt ze net iets meer dan we eerder van haar gehoord hebben.

I did it my way

Jaimie was vanaf het begin van de onderhandelingen duidelijk over wat ze wilde: "ik doe het alleen als het op de Jaimie-manier mag. Dus niet te plastisch, vulgair of ordinair, maar stijlvolle, vrouwelijke foto’s waarop ik straks, als ik vijftig, zestig, zeventig of tachtig jaar ben, met trots kan terugkijken", vertelt ze in haar column. En dat is zeker gelukt. De locatie voor deze stijlvolle, vrouwelijke shoot? "We hebben geschoten in een villa in Bilthoven, die perfect paste bij de nineties vibe die we wilden creëren. Denk aan de foto's van Helmut Newton en Tom Ford uit die tijd. Ik vind die stijl heel classy, het sluit precies aan bij wat ik wil uitstralen met deze shoot", schrijft ze in Grazia.

'Omdat ik het zelf graag wilde'

Hoewel ze het op de dag van de onthulling toch een klein beetje spannend vond, is Jaimie niet bang voor de mening van anderen. Ze schrijft in haar column: "Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die hier iets van vinden, en die zeggen: moet dat nou? Die mening mogen ze hebben, ik doe dit niet om zieltjes te winnen, maar puur omdat ik het zelf heel graag wilde. Ik ben hartstikke trots op mijn shoot en zou bepaalde foto’s zo aan de muur hangen. Er zit nog steeds een beetje een stigma op naakt gaan in Playboy, maar wat is er mis mee? Ik vind het vrouwenlijf heel mooi en tegenwoordig geven zoveel mensen zich bloot op social media. Ik heb samen met het team iets heel krachtigs neergezet, en dat vind ik hartstikke empowering!" Daar zijn wij het helemaal mee eens, Jaimie.

De nieuwste Playboy mét Jamie Vaes zien? Je hebt nog maar een paar dagen om hem in handen te krijgen. Rennen naar de winkel of bestel hem van achter je computer via Tijdschrift.land.

Entertainment
  • Grazia
  • Amanda Elise K.