Doutzen Kroes en Kim Kardashian zijn volledig naakt in dit fotoboek

Fotografen Mert Alas en Marcus Piggott weten wat ze doen. Morgen brengen ze met de uitgeverij Taschen een fotoboek uit w...

Fotografen Mert Alas en Marcus Piggott weten wat ze doen. Morgen brengen ze met de uitgeverij Taschen een fotoboek uit waarin twintig jaar van hun werk staat. En wat je allemaal aantreft in dat boek? Nou een volledig naakte Kim Kardashian en (mogelijk) Doutzen Kroes bijvoorbeeld. De afgelopen twee dagen plaatsten beide dames naaktkiekjes op hun Instagram en bedankten ze de twee fotografen voor het geleverde werk. Wij bedanken hen ook. De foto van Doutzen is overigens al aan de oude kant en wordt momenteel overladen met kritiek. Volgens veel Instagram-volgers oogt de foto van de twee fotografen met de naakte Kroes net even te luguber. Zie de foto hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: De lekkerste babes van Burning Man 2017

De twee fotografen leerden elkaar in 1994 kennen en werkten samen aan verscheidene shoots, meestal van bekende vrouwen. Madonna, Adriana Lima, Lady Gaga, Julia Robers, Shakira en Scarlett Johansson verschenen onder andere al voor hun camera's. Ze werkten de afgelopen jaren voor grote merken in de mode-industrie, voor het eerst brengen ze een eigen boek uit. We hebben zo'n vermoeden dat het een indrukwekkend stukje literatuur wordt.