Aan deze 8 zaken ergeren vrouwen zich in de slaapkamer

Seks is helaas niet altijd perfect, het schijnt nogal vaak voor te komen dat men zich tussen de lakens zelfs behoorlijk...

Seks is helaas niet altijd perfect, het schijnt nogal vaak voor te komen dat men zich tussen de lakens zelfs behoorlijk aan elkaar ergert. Kan gebeuren natuurlijk, communicatie blijft de sleutel tot een goede relatie en daar hoort slaapkamercommunicatie ook bij. Onze collega's bij Panorama zochten uit wat de meeste ergernissen van mannen aan vrouwen en van vrouwen aan mannen zijn. Eens kijken waar de dames het vaakst over vallen. Hier moeten we blijkbaar wat beter op letten heren.

Lees ook: Dit zijn de gevaarlijkste seksstandjes 

1. Top

Wij mannen vinden het irritant als we een zeester in bed hebben maar ook vrouwen vinden het niet fijn als ze al het werk moeten doen tussen de lakens. Vooral als ze on top zijn komt dit voor. Afwisselen dus jongens.

2. Onzekerheid

Heren, dames vinden het niet zo fijn als je vastpakt op plekken waarover ze zich onzeker voelen. Hoewel jij het waarschijnlijk bedoelt als teken dat ze zich er niet voor hoeft te schamen, valt het toch niet goed. Moet je wel weten waar ze onzeker over zijn, het zal nog een aardige strijd zijn om daar achter te komen.

3. Condoomloos

Als een vrouw alleen seks met condoom wil, doe je dat gewoon en ga niet pushen. Dit spreekt voor zich lijkt ons maar blijkbaar ergeren de dames in kwestie zich er toch echt aan. Buiten dat is dit sowieso een goed idee.

4. Hoofdduwen

Het is niet heel erg fijn voor jouw partner als je in een keer iets in haar keel duwt en daarna haar hoofd gaat besturen alsof het de besturingsknuppel van een helikopter is.

5. Schuren

De clitoris is een zeer gevoelige plek. Vrouwen vinden het dus niet fijn als je eroverheen gaat alsof je hout aan het schuren bent.

6. Geen voorspel

Voorspel helpt jouw vriendin om in the mood te komen en op te warmen. Dat is fijner voor haar dan meteen vol in actie te komen. Neem dus de tijd!

7. Eindeloos willen doorgaan

Ook voor vrouwen kan het na een bepaalde periode niet meer fijn zijn om door te gaan. Volgens onderzoek ligt dit punt rond de 13 minuten. Kijk dus of ze er nog wel van geniet.

8. Koosnaampjes in bed

Baby of schat wordt niet altijd gewaardeerd. Sommige vrouwen vinden het dan ook fijner dat je ze gewoon bij hun naam noemt tijdens de daad. Pas alleen op dat je niet per ongeluk de naam van haar beste vriendin of buurvrouw noemt, want dan zit je pas echt in de problemen.