Katja Schuurman gebruikte coke tijdens draaidagen

Katja Schuurman geeft eerlijk toe dat ze tijdens draaidagen vroeger nog wel eens aan het witte poeder zat en dat ze juist betrapt wilde worden.

schuurman

Je bent negentien en je gaat van het atheneum naar GTST, dat iemand dan een uitlaatklep nodig heeft is niet geheel onbegrijpelijk. Na haar negentiende heeft Katja Schuurman (nu 42) naar eigen zeggen periodes gehad waarin ze redelijk ontspoorde. Destructieve neigingen uitten zich destijds in excessief gebruik van alcohol en drugs. De dame in kwestie geeft eerlijk toe dat ze zelfs tijdens draaidagen cocaïne gebruikte en de deur van de kleedkamer expres open liet staan. Op die manier konden anderen haar zien. Living on the edge zegmaar. 

@backlink(199193)

Schuurman staat er niet bepaald bekend om dat ze een blad voor de mond neemt en ook in het interview met JAN-magazine geeft ze toe dat ze zichzelf in slaap dronk, slaappillen gebruikt heeft en dat de termen ordinair en lyrisch haar seksleven wel aardig samenvatten. Onlangs bracht ze een erotische verhalenbundel uit, één van de boodschappen was dat we toch eens wat meer moeten neuken. Op zich prima advies natuurlijk.