Zo sexy vinden wij Nederlanders onszelf

Wij Nederlanders zijn blijkbaar nogal vol van onszelf. We hebben alleen wel het laagste libido.

sexy nederlanders

Het internationale onderzoek dat in opdracht van Lexa.nl uitgevoerd is suggereert dat wij Nederlanders onszelf boven aan het lijstje van sexy mofo's zetten. We winnen het dus van de Italianen, Spanjaarden en de Fransmannen. Tijdens het onderzoek werd aan 9.600 singles, waaronder 1.000 Nederlanders, gevraagd om het eigen volk te raten op een schaal van 1 tot 10. Wij Nederlanders zijn volgens Nederlanders een 5.7 waard. Dat klinkt mager, maar niemand anders scoorde hoger. Spanje volgt met een 5.6 daarna Italië met een 5,2 en op plek nummer vier tref je Duitsland aan met een 4,9 waardoor de Duitsers op gelijke voet staan met de Fransen. De Zweden en Britten brachten het er minder goed vanaf met respectievelijk een 4,7 en een 4,4. 

@backlink(208367)

Als we dan zo sexy zijn, dan duiken we vast allen vol passie op elkaar, zeker omdat we zo liberaal ten opzichte van sex zijn. Toch? Nee. In het begin van een relatie kunnen we niet van elkaar afblijven en ruim een kwart van alle Nederlandse singles duikt het liefst minstens een keer per dag met een diens nieuwe vlam tussen de lakens.

Als je naar warmere oorden gaat daarentegen dan merk je dat de Spanjaarden, Fransen en de Italianen bijna allemaal wel één keer per dag de horizontale dans doen. Dat komt overigens wel overeen met andere gegevens van het onderzoek want het blijkt dat wij Nederlanders ook meer zin in sex hebben tijdens een zonnige dag (dat wisten we al check dit maar). Geef het weer dus maar de schuld als je even geen zin hebt of wanneer je parner er liever even niet aan begint. Vandaar misschien dat de Zweden en Britten zich ook niet zo sexy voelen. Alhoewel, heb je wel eens goed naar deze Zweedse dames gekeken?  We vinden onszelf dus behoorlijk sexy, maar misschien zijn we wel gewoon arrogant.