Kwaliteitswijn voor een zachte prijs? Deze wijn van de Lidl moet je hebben

Goedkoop wijn slobberen tijdens de feestdagen maar toch een verlangen naar kwaliteit? Dat kan gewoon dankzij deze wijn van de Lidl die flink in de prijzen viel.

wijn lidl

Goedkoop maar proper borrelen tijdens de feestdagen? Dat kan blijkbaar dankzij dit wijntje van de, daar gaan we weer, Lidl. De supermarkt maakt samen met de Aldi een inhaalslag wat dranken betreft niet normaal. Zo vielen deze spotgoedkope dranken al wereldwijd in de prijzen en heeft de Aldi een hele lijn gins in de startblokken staan. Oh ja, en chocoladewijn trouwens. Afijn we voegen daar gewoon nog een lekker wijntje aan toe want de Lidl zorgt ervoor dat jij jouw portie rode wijn binnenkrijgt terwijl je tijdens kerst een heel zwijn verorbert. 

@backlink(208595)

De Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva van de Lidl is de goedkoopste fles wijn die een gouden award in de wacht sleepte tijdens de International Wine Challenge. Een belangrijk wedstrijdje in de wereld van de wijnslobberaars en sommeliers.

Slechts 5.99 hoef je neer te leggen voor de chianti. De flessen die het aflegden tegen de rode rakker waren al snel meer dan 35 of 50 euro waard. De wijn was alleen te koop bij de Lidls in België en natuurlijk is hij momenteel uitverkocht. De echte liefhebber heeft hier natuurlijk wel een tripje over de grens voor over.