Beyonce is boos op deze brouwerij om Biëryoncé

Ze kan er niet om lachen, wij wel. Beyonce stuurt haar peloton advocaten richting de brouwerij achter het biertje Biëryoncé. Onsportief hoor.

Biëryoncé

We hebben het hier over het biertje Biëryoncé van brouwerij Lineup Brewing in New York. Wij kenden het ook niet maar blijkbaar betreft het een bierbrouwerij dat gerund wordt door vrouwen. Eigenaresse en brouwmeesteres (klinkt toch sexyer dan brouwmeester) geeft aan dat volgens haar vrouwen al veel langer brouwen dan mannen. Al in het oude Mesopotamië waren het de brouwende vrouwen die voor het bier zorgden. Daar zullen de mannen ze destijds vast zeer dankbaar voor zijn geweest. Afijn, dat idee moest dus een beetje terugkeren vonden ze bij Lineup Brewing en dat idee is natuurlijk helemaal goed want hoe meer bier hoe beter.

@backlink(208617)

Wat ze zelf goed vonden was een idee dat geïnspireerd is door niemand minder dan zangeres Beyonce. Enter Biëryoncé. De zangeres in kwestie was er zelf minder van gecharmeerd en liet haar advocaten een brief sturen met de opdracht direct te kappen met de distributie van het biertje. De eigenaresse van de brouwerij zegt het jammer te vinden dat ze er de humor niet van inziet. Beetje onsportief inderdaad. Het is misschien geen pilsje dat we zelf snel zouden bestellen maar tegenstanders van bier kunnen we nooit zijn. 

 

Tonight’s release was brilliant! Cannot wait for Saturday at @beerkarma.bstc ?? photo by: @grassowhat

Een bericht gedeeld door Lineup Brewing (@lineupbrewing) op